میز اردور/ سسی ملس برای سالاد و سبزیجات
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذالند / سس لیمو ترش یکی از سس های مخصوص کشور فرانسه است. این سس ملس و خوش طعم را می توان در کنار سالادها و سبزیجات نوش جان کرد. با کمی خلاقیت و در دست داشتن این دستور می توانید این سس خوشمزه را در زمانی کوتاه با موادی قابل دسترس تهیه کنید.
اگر بخواهید طعم متفاوتی به سس بدهید، می توانید از سبزیجات معطر به ویژه نعناع، سیر رنده شده، عصاره موسیر، خردل و .. در تهیه این سس استفاده کنید. مقدار این افزودنی ها به سس، کاملا مطابق با ذائقه شما است و هر زمانی که بخواهید می توانید مقدار آنها را کم یا زیاد کنید. اگر ترجیح می دهید سس را همراه با خردل سرو کنید، باید از خردل های تازه و با کیفیت استفاده کنید تا سس تازگی خود را حفظ کرده و طعمی بی نظیر داشته باشد.
سس لیمو ترش معمولا بخاطر طعم لیمو کمی ترش یا ملس است؛ در صورتی که تمایل داشته باشید سس طعمی شیرین تر داشته باشد می توانید از مقدار کمی شکر استفاده کنید.
لیمو یکی از میوه های اسیدی و پرخاصیت است که دارای ویتامین، آهن و فسفر است که در مناطق گرم رشد می کند. این میوه در اواخر پاییز و فصل زمستان رشد کاملی دارد و یکی از میوه هایی است که بیشترین میزان تولید جهانی را به خود اختصاص داده است.
از میوه لیمو که دارای ارزشی بی نظیر است می توان به شیوه های مختلف همچون استفاده در چاشنی ها و سس های غذایی، شربت ها و…. و نیز به صورت دم کرده در انواع نوشیدنی و چای بهره مند شد. لیمو در واقع یکی از مواردی ست که هضم غذا را راحت می کند و در واقع اشتها آور است.
چی لازم دارم:
لیموترش: 3 عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
کره: 125 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
برگ ریحان خرد شده: نصف پیمانه(چاپ شده)
آب لیمو ترش: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
مرحله 1پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.
مرحله 2به مقدار لازم به آن شکر افزوده داخل غذاساز بریزید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله 3حال کره را بیفزایید و با مواد مخلوط کنید.
مرحله 4تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دور تند هم بزنید.
مرحله 5آب لیموترش و نمک را بیفزایید و مخلوط کنید.
مرحله 6همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و آن را داخل کاسه آب در حال جوش قرار دهید.(روش بن ماری)
مرحله 7آنقدر مواد را هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند.
مرحله 8وقتی کاملا مخلوط و غلیظ شدند، ظرف را از روی گاز برداشته و بگذارید سس خنک شود.
مرحله 9بعد از این که خنک شد، ریحان های خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا برگ ریحان های خرد شده با سس مخلوط شوند.
مرحله 10سس شما آماده سرو است ولی اگر دوست داشتید می توانید آن را به مدت یک ساعت در یخچال خنک کنید و سپس مورد استفاده قرار دهید.
-
سه شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۷:۰۹
-
۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/387630/