میز اردور/ نان خانگی متفاوت و خوش عطر با قارچ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین/ چی لازم دارم:
کره .................. 25 گرم
قارچ ورقهای خرد کرده.............250 گرم
پیاز ریز خرد کرده .............1 عدد
سویاسس............ 1 قاشق سوپخوری
پودر مایه خمیر............... 7 گرم (1 قاشق سوپخوری سرخالی)
عسل............1 قاشق سوپخوری
آب ولرم............. 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
ماست1.............. قاشق سوپخوری
نمک.............یکدوم قاشق چایخوری
آرد............... 300 گرم
چطور بپزم:
کره را در تابهی کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. آنگاه قارچ و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سویاسس را اضافه کنید و مخلوط را 2 دقیقهی دیگر تفت دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید مخلوط فراهم کرده، خنک شود. اکنون مایه خمیر، نیمی از عسل و آب ولرم را در کاسهی کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. در کاسهی بزرگی ماست، مایه خمیر ورآمده، عسل باقیمانده، نمک، مخلوط قارچ و آرد را با هم مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حال خمیر را روی سطح آرد پاشیده، حدود 6-8 دقیقه ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسهی چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تاحجمش دوبرابر شود. اینکه خمیر را در قالب چربکردهی لوف به ارتفاع 6 سانتیمتر و ابعاد 12×20سانتیمتر بگذارید، رویش را بپوشانید و 1 ساعت دیگر کنار بگذارید تا خمیر، قالب را پر کند. اکنون قالب را به مدت 20-25 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود. آنگاه نان را از قالب جدا کنید، روی پنجرهی سیمی بگذارید و بعد از خنک شدن برش دهید.
یادآوری
این نان به همراه پنیر طعم بسیار مطلوبی خواهد داشت.
خواص قارچ
یکی از بهترین راههای تامین ویتامین D قرار گرفتن در معرض نور خورشید است اما درصورتیکه روزانه بیشتر ساعات روز را در محیطی سر بسته میگذرانید بهتر است با کمک برخی مواد غذایی از جمله قارچ کمبود ویتامین D بدنتان را جبران کنید.
-
دوشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰:۳۵
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/386276/