آموزش تهیه سیب زمینی پخته معطر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
سیب زمینی متوسط - 3 عدد
زیره سبز – یک قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده – یک قاشق غذاخوری
سیر له شده - 3 حبه
تخم گشنیز - یک قاشق غذاخوری
تخم رازیانه - یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل - نصف قاشق غذاخوری
فلفل سبز - 2 تا 3 عدد خرد شده (بدون دانه)
زردچوبه - به مقدار لازم
برگ گشنیز خرد شده - به مقدار لازم
نمک - به مقدار لازم
روغن - به مقدار لازم
مراحل
1- ابتدا سیبزمینیها را پوست بگیرید و به شکل مکعب خرد کنید.
2- آب جوش را آماده وسیب زمینیها را به همرا نمک به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. پس از اینکه سیبزمینیها پخت، آب آن را بگیرید.
3- در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید وبگذارید داغ شود سپس دانههای زیره، سیر و زنجبیل را اضافه کنید.
4- سیبزمینی پخته، فلفلسبز ،نمک و بقیه ادویههارا اضافه کنید وبگذارید با هم سرخ شوند.
5- این غذا از غذاهای سنتی استان اردبیل است که درعینسادگی طعم فوقالعادهای دارد. این غذا را میتوانید به عنوان پیشغذا یا شام میل کنید.
-
يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹:۱۳
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/380045/