سیب زمینی سرخ کرده رستورانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
3 عدد سیب زمینی بزرگ
3 قاشق غذا خوری نمک
1 قاشق چایخوری زرد چوبه
روغن برای سرخ کردن مقداری
مراحل
سیب زمینی را پوست گرفته ، شسته و خلالی درشت خرد میکنیم. کمی با آب شسته تا چسبندگی آن از بین برود.
داخل ظرفی مقداری آب ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید. زرد چوبه و نمک را نیز به آب اضافه میکنیم.
سیب زمینی خلال شده را داخل آبجوش ریخته و به مدت 4-5 دقیقه اجازه میدهیم تا بجوشد و کمی نرم شود. خیلی نباید له شود.
بعد سیب زمینی ها را داخل یک سبد آبکش میکنیم و مقداری آب روی آن میریزیم.
صبر میکنیم تا آب آن کاملاً گرفته شود.و بعد با کمی روغن سرخ میکنیم.
بعد روی یک دستمال آشپز خانه ریخته تا روغن آن گرفته شود.
-
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۶:۵۹
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/372306/