آریا بانو

آخرين مطالب

افزایش بیماران بدحال کرونایی در بیمارستان‌ها اجتماعي

افزایش بیماران بدحال کرونایی در بیمارستان‌ها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / معاون سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه الگوی ورود بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانها تغییر کرده است، گفت: تعداد بیماران بدحال که نیازمند آی سی یو هستند، بیشتر شده است و به همین علت با کمبود تخت آی سی یو در کشور مواجه هستیم.
علیرضا سلیمی روز چهارشنبه در نشست خبری پویش ملی همدلی با مدافعان سلامت که به صورت آنلاین برگزار شد در پاسخ به خبرنگار ایرنا افزود: الگوی مراجعه به بیمارستانها تغییر کرده است در اسفند با توجه به اینکه علم کمتری هم نسبت به کرونا وجود داشت مراجعان عمومی مبتلا به کرونا به بیمارستانها بیشتر بودند اما اکنون افرادی که به بیمارستان مراجعه می کند عموما افراد بد حال هستند که به تحت ویژه نیاز دارند به همین علت با کمبود تخت مراقبت ویژه مواجه هستیم.
وی ادامه داد: تعداد تخت های آی سی یو در کشور را بر پایه یک زندگی عادی و نیازهای عادی دیده بودیم اما اکنون شرایط فرق کرده و سخت تر شده است و این تعداد نیرو و وسایل جوابگو نیست. تا این لحظه همکاران ما بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها در ایران هیچ گزینشنی برای پذیرش بیماران در آی سی یو ها انجام نداده اند، البته به طور طبیعی تعداد بیماران بدحال سالمند و افرادی که بیماری زمینه ای داشته اند بیشتر است.
معاون سازمان نظام پزشکی گفت:لحظات سختی را برای تصمیم گیری خالی کردن تخت های آی سی یو و انتخاب بیماران جدید سپری می کنیم، به حال باید این بخش ها را مدیریت کنیم یکی از کمبودهایی که اکنون جدی است، مشکل کمبود نیروی انسانی در بخش های مراقبت های ویژه جدی است و این کمبود اعم از پرستار و پیراپزشکان بیشتر است و این نیروها خسته و فروسوده شده اند، خستگی ایمنی بدن را پایین می آورد و امکان ابتلا به بیماری با وجود وسایل محافظت شخصی بیشتر می شود.
سلیمی تاکید کرد: اولین کمبود در بخش های آی سی یو کمبود نیروی انسانی است و بعد از مشکلات تاخیر در پرداخت معوقات کادر درمانی است که ماهها به تعویق افتاده است و توجه به رفاهیات و پرداخت به موقع معوقات در این شرایط بسیار مهم است.
کادر آی سی یو 3 برابر بیشتر از مردم به کرونا مبتلا می شوند
وی گفت: مشکلات مالی و سختی کار به خصوص برای دستیاران بسیار بیشتر است و امیدواریم مسئولان با درایت در وزارت بهداشت و بیمارستانها به وضعیت این نیروها توجه کنند.
معاون آموزشی سازمان نظام پزشکی ادامه داد: در شرایط پاندمی میزان فرسودگی و ابتلا در افراد و کادر درمان بیشتر است. افرادی که در آی سی یو کار می کنند 3 برابر افراد عادی به بیماری مبتلا می شوند. افرادی که بیمار می شوند ممکن است بعد از در یک دوره 14روزه آزمایش کرونای آنها منفی می شود اما ماهها طول می کشد تا دوباره به شرایط عادی برگردند و توان کار لازم را پیدا کنند.
سلیمی گفت: تاکنون پرسنل آی سی یو ها و متخصصان بیهوشی با افزایش تعداد شیفت ها که یک نوع ایثار است خلا جامعه پزشکی 150 شهید کرونا تقدیم کرد
سلیمی افزود: در تمام دنبا ابتلای افرادی که در خط اول رسیدگی به بیماران کرونا قرار دارند چندین برابر افراد معمولی است. ابتلای جامعه پزشکی به کرونا در ایران نیز بسیار زیاد است. فقط در تهران بیش از 6 هزار نفر مبتلا شده اند و 150 نفر شهید شده اند.
معاون سازمان نظام پزشکی گفت: از مردم می خواهم به عنوان افراد کلیدی در این مبارزه با جامعه پزشکی کمک کنند. ماسک بزنید فاصله دو متری را حفظ کنید و دست ها را بشویید این شعار اول است اما کمی عمیق تر می گوییم به مراسم عزا و عروسی نرویم و کارهای اضافه را حذفک نیم و جامعه خسته و فرسوده پزشکی را حمایت کنیم.
دورکاری شاغلان، فشاری کاری و خستگی کادر درمان را کم می کند
وی ادامه داد: نقش مسئولان هم بسیار مهم است برای هر کاری نیاز به آماده شدن پایه های لازم است. اگر قرار است کمتر مسافرت درون شهری داشته باشیم دلایل سفر شهری را باید بررسی کنیم بیشترین علت رفتن به سر کار است با جا به جا کردن ساعت شروع و پایان کار و کاهش ساعت حضور و افزایش فرهنگ دورکاری عمیق تر می توانیم مبارزه کنیم
سلیمی در پاسخ به ایرنا گفت: در مورد وضعیت تخت های بیمارستانی تا حدودی با توجه رفتار ویروس و مشکلات در بیمارستانها نسبت به اسفند تغییراتی داشتیم. در اسفند هحوم ویروس را داشتیم اما تعداد زیادی از بیماران حال عمومی خوبی داشتند، اکنون بیماران بدحال بیشتر مراجع می کنند و به تحت آی سی یو و مراقبت ویژه بیشتر نیاز دارند.
وی افزود: در این شرایط بیش از تخت های عادی به افزایش تخت های مراقبت ویژه نیاز داریم، نمی توانیم عددی اعلام کنیم چون نیاز به این تخت ها شناور است و به افزایش و کاهش ورودی بیماران مربوط می شود اما هر چه تعداد تخت های آی سی یو در این شرایط بیشتر بشود لازم است.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا برخی جان باختگان جامعه پزشکی شهید کرونا محسوب نمی شوند گفت: به برخی از این افراد عنوان شهید به آنها اطلاق نمی شود نظر سازمان نظام پزشکی این است که هر چه که می توانیم برای تجلیل از این پزشکان انجام شود.
سلیمی ادامه داد: آموزش عمومی برای مردم و آموزش های تخصصی برای کادر درمان و استخدام بیشتر نیرو در بیمارستانها به بهبود وضعیت کمک می کند، ، پژوهش های زیادی درباره کرونا در دنیا انجام می شود و یافته های جدید باید به پزشکان و کادر درمان منتقل شود. هر چه تجربه ما بیشتر شود شانس درمان بهتر بیشتر می شود.
معاون سازمان نظام پزشکی گفت: پذیرش بیماران در آی سی یو شاخص های علمی دارد. سن شاید تا حدودی موثر است. در افراد مسن و افراد دارای بیماری های زمینه ای بیشتر است شاخص انتقال به آی سی یو وضعیت جسمانی آنهاست. وضعیت ریه در بالین تشخص داده می شود میزان اکسیژن و میزان درگیری ریه توسط آزمایشهای پاراکلینیک بررسی می شود و با تشخیص پزشک متخصص فرد بدحال به آی سی یو ارجاع می شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/372098/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها

برای داشتن هدف مناسب، این 4 نکته رو رعایت کنید

7 خصوصیت زنان موفق

چگونه از دست افراد مسموم در زندگی خلاص شویم؟

چگونه استرس شدید را کنترل کنیم؟

چرا همیشه در حالت بی حوصلگی و بد اخلاق هستید؟+8 دلیل پزشکی

اوتیسم در چه افرادی خطرناک می‌شود؟

خط قرمزهای روابط دختران و پسران در دوران دانشجویی

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه

چطور در شرایط بحران مانند زلزله استرس خود را کاهش دهیم؟

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران

افسردگی را با این ترکیب ساده گیاهی درمان کنید

بازی طولانی کامپیوتری نشانه بیماری روانی جدی!

غذاهای ضد استرس که باید به رژیم غذایی تان اضافه کنید

نشانه‌های هوش هیجانی بالا چیست؟

راه‌های متفاوت برای تقویت حافظه

بلوغ زودهنگام دختران با خطر مشکلات روانی مرتبط است

چگونه با یک روز بد کاری کنار بیاییم؟

درمان افسردگی در کودکی زمینه ساز سلامت روان در بزرگسالی

مراقب این اشتباهات در اوایل کار جدیدتان باشید

دلیل ایجاد افسردگی زمستانی را بشناسید