آریا بانو

آخرين مطالب

چند راهکار برای باربی شدن در 40سالگی! پزشکي

چند راهکار برای باربی شدن در 40سالگی!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - اگر در دهه‌ی چهارم زندگی خود به‌سر می‌برید یا در آستانه ورود به آن هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مطلب را بخوانید.
ایرنا زندگی: چهل سالگی برای بسیاری از زنان یک نقطه عطف بزرگی محسوب می‌شود. زنانی که به دهه 40 سالگی می‌رسند به موفقیت‌هایی در زمینه شغلی و خانوادگی خود رسیده‌اند، اما ممکن است در تلاش برای کاهش وزن ناکام مانده باشند.
در حقیقت زنان در دهه 40 سالگی ممکن است بیش از هر زمان دیگری برای کاهش وزن خود تلاش کنند. بر اساس مطالعه‌ای که در سال 2013 در آمریکا انجام شد تقریبا 40 درصد از زنانی که در دهه 40 سالگی خود بسر می‌برند با مشکل چاقی و اضافه وزن روبرو هستند. به گفته محققان، نوسان هورمون‌های زنان در دهه 40 سالگی موجب افزایش وزن آن‌ها می‌شود؛ بعلاوه دارو‌هایی که زنان در این سن مصرف میکنند به همراه غذایی که می‌خورند و استرسی که در زندگی تحمل می‌کنند، همگی بر بالا رفتن وزن آن‌ها اثر دارد.
اما خبر خوب این است که هنوز راه‌های زیادی برای مبارزه با افزایش وزن زنانی که در دهه 40 سالگی به سر می‌برند وجود دارد. در این گزارش سعی شده است تا راهکار‌هایی را برای این منظور توضیح دهیم.
چند راهکار برای کاهش وزن زنان در 40 سالگی
بررسی دارو‌ها و جایگزین کردن آن‌ها در صورت امکان
«رابرت زیلتزر»، پزشک متخصص تغذیه و رژیم لاغری در مرکز کاهش وزن «اسکاتسدیل» در آریزونا می‌گوید، دارو‌های «مسدود کننده بتا» که برای فشار خون بالا مصرف می‌شوند و دارو‌های خاص افسردگی و دیابت می‌توانند باعث افزایش وزن شوند؛ بنابراین اگر شک دارید که دارو‌های شما موجب افزایش وزن شده اند به پزشک خود اطلاع دهید و در صورت امکان دارو‌های جایگزینی برای آن‌ها بگیرید.
توجه به این نکته مهم است که دارو‌هایی که بدون نسخه به فروش می‌رسند نیز می‌توانند باعث افزایش وزن شوند. به عنوان مثال، دارو‌های آلرژی حاوی «دیفن هیدرامین» می‌توانند اشتها را افزایش داده و باعث افزایش وزن شوند.
مدیریت علائم پیش از یائسگی
تغییرات هورمونی که در جریان پیش از یائسگی (سال‌های قبل از یائسگی) رخ می‌دهند باعث بروز علائمی از جمله گُر گرفتگی، تعریق شبانه، اضطراب و افزایش وزن می‌شوند. درصورت مشاهده هر یک از این علائم می‌توانید با پزشک در مورد هورمون درمانی صحبت کنید؛ هورمون درمانی موجب تقویت الگو‌های خواب و اضطراب شده و به نوبه خود، عادات غذایی را بهبود میبخشد. اما قبل از انجام هورمون درمانی حتما در مورد بیشتر بودن فواید این روش درمانی نسبت به مضرات آن اطمینان کسب کنید.
تهیه برنامه غذایی

آریا بانو


از دیگر راهکار‌هایی که برای مبارزه با افزایش وزن برای زنانی که در دهه 40 سالگی قرار دارند توصیه می‌شود، تهیه یک برنامه غذایی است. با تهیه یک برنامه غذایی واقعی راحت‌تر می‌توان به خوراکی‌های ناسالم نه گفت. برای این منظور باید خوراکی‌هایی را که می‌خواهید در طول یک هفته مصرف کنید مشخص کرده و فهرستی برای خرید لوازم اولیه آن‌ها تهیه کرده و طبق آن برنامه غذایی در طول هفته مورد نظر عمل کنید.
قبل از غذا خوردن آب بنوشید
اگر قبل از هر وعده غذایی یک بطری500 سی‌سی آب بنوشید غذای کمتری مصرف خواهید کرد. یک مطالعه در سال 2014، نشان داد، افراد چاقی که قبل از غذا حدود 17 اونس (500 سی‌سی) آب مصرف می‌کردند نسبت به افراد چاقی که قبل از غذا آب نمی‌نوشیدند در طول 12 هفته تقریبا سه پوند (1.36 کیلوگرم) وزن از دست دادند.
با مصرف سبزیجات خود را سیر نگاه دارید

آریا بانو


کارشناسان تغذیه به زنانی که در دهه 40 سالگی قرار دارند توصیه می‌کنند که در هر وعده غذایی تقریبا نیمی از بشقاب خود را از سبزیجات پر کنند. دلیل این موضوع این است که سبزیجات مملو از فیبر هستند و به انسان کمک می‌کنند که برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کند؛ همچنین سبزیجات کالری کمی دارند.
مصرف کربوهیدارت‌ها را کاهش دهید
برای کاهش وزن نیازی به حذف کامل کربوهیدارت‌ها از رژیم غذایی نیست بلکه با کاهش آن‌ها میتوان راحت‌تر وزن کم کرد و کاهش وزن خود را نگاه داشت.
با وزنه ورزش کنید
با افزایش سن، توده عضلانی و عملکرد عضلات کاهش می‌یابد؛ این وضعیت به «سارکوپنی» معروف است. اصطلاح «سارکوپنی» برای کاهش وابسته به سن بافت عضلانی ارایه شده است و در واقع از حدود 40 سالگی آغاز می‌شود. سارکوپنی علاوه بر اینکه بر توانایی فرد در انجام کار‌های روزانه تاثیر می‌گذارد می‌تواند خطر ابتلا به شکستگی را افزایش داده و باعث افزایش وزن نیز بشود.
با کاهش عضله، چربی جایگزین آن میشود. انجام ورزش‌های مانند ایروبیک، راه رفتن، دوچرخه سواری و شنا به کالری سوزی کمک کرده و از سارکوپنی پیشگیری می‌کنند. وزنه زدن علاوه بر تقویت عضلات بدن، سوخت و ساز بدن را در زمان استراحت نیز افزایش میدهد، بنابراین حتی زمان‌هایی که ورزش نمی‌کنید نیز کالری سوزی خواهید داشت. با افزودن ورزش با وزنه به روتین تمرین‌های ورزشی خود علاوه بر تقویت عضلات، از کاهش وزن نیز برخوردار شوید.
به گفته کارشناسان، بدن انسان در حین ورزش و خواب بیشترین میزان چربی را می‌سوزاند. اما بیشتر مردم به اندازه کافی نمی‌خوابند و دلیل آن استفاده از فناوری قبل از خواب است. استفاده از وسایل الکترونیکی قبل از خواب به دلیل نوری که ساطع می‌کنند باعث می‌شود که مغز تصور کند روز است و به این ترتیب در رویه خواب اختلال ایجاد می‌شودد. برای این منظور وسایل الکترونیک خود را حدود یک ساعت و نیم قبل از خواب خاموش کنید.
انجام ورزش‌هایی برای کاهش استرس

آریا بانو


علائم پیش از یائسگی و بسیاری از عوامل دیگری که زنان دهه 40 سالگی با آن مواجه هستند از جمله ترک کردن خانه توسط فرزندان برای رفتن به دانشگاه، فشار‌های کاری، پیر شدن والدینشان و نگرانی‌های مالی استرس زیادی در زندگی آنان ایجاد می‌کند. استرس زیاد نیز می‌تواند به بیش خوری منجر شود. انجام تمریناتی مانند یوگا، مدیتیشن و تکنیک‌هایی برای ریلکسیشن می‌توانند به کاهش استرس کمک کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/370237/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طبیعت منبع الهام و اکتشاف کودک

تاثیر نقاشی بر عملکرد ذهنی و جسمی کودک

مشاوره کودک

کودکتان را به آشپزی کردن تشویق کنید

باغبان کوچک| معجزه تعامل کودک با گل و گیاه

بعد از دیدن چه علائمی باید به توانایی ذهنی کودک شک کرد؟

روان درمانی کودکان

روشهایی برای درک مفهوم زمان به کودک

خرید اسباب‌ بازی‌ زیاد چه تأثیری بر کودکان دارد؟

روشهایی برای تشویق کودک به حرف گوش کردن

عوامل موثر بر حسادت در بین فرزندان

نکاتی که باید با در رفتار با کودک عصبی در نظر داشت

علائم، روش های پیشگیری و درمان انزواطلبی کودکان

کودک نابغه شما این نشانه ها را دارد؟!

در مورد کودکان کریستالی چه میدانید؟

سخت گیری والدین برای کودکان

آرایش کودکان چه مضراتی دارد و والدین چگونه با آن برخورد کنند؟

چه عواملی سبب می شود کودکان بزهکار شوند؟

سن تنها بیرون رفتن فرزندان

چگونه با 7 عادت ناخوشایند کودک مقابله کنیم؟

شادابی در مدرسه برای رشد دانش‌آموز

با استرس کودکان در مورد شیوع بیماری کرونا چه کنیم؟

کودکان برون گرا چه ویژگیهایی دارد؟

شایع ترین علائم روان‌پریشی در کودکان

نحوه بیان درخواست از والدین به زیباترین شکل ممکن

چگونه می‌توانیم علاقه بیش از حد دانش‌آموز به معلم را مدیریت کنیم؟

کودکان حساس چه ویژگیهایی دارند؟

عوارض وابستگی کودکان به موبایل و تبلت و راههای کاهش آن

علت دندان قروچه کودکان و راههای درمان دندان قروچه

فواید انجام بازیهای کثیف برای کودکان

آثار کمبود محبت روی کودکان

اگر کودک رابطه جنسی والدین را دید!!

فواید بازی با لگو در کودکان

ویژگیهای کودک سالم از نظر روانی

پاسخ والدین دانا به سوالات فرزندانشان

کودک حسود را این گونه تربیت کنید!

12 راه برای رفع بی‌خوابی کودکان

دلایل ایجاد تراجنسی و روش های تشخیص کودک ترنس

چگونه باید با یک کودک سوگوار رفتار کرد؟

لکنت زبان چیست و روش های درمان لکنت زبان کودکان در خانه

بررسی تغییرات فیزیکی و رفتاری کودک 3 ساله

کودک 5 ساله خود را بهتر بشناسید

باید ها و نبایدهای تربیت کودک 9 ساله

بررسی انواع دلبستگی در کودکان و تاثیرات آن بر شخصیت کودکان در بزرگسالی

کودک 10 ساله خود را بهتر بشناسید

تغییرات کودک 12 ساله و نحوه رفتار با آن

تغییرات جسمی و روحی کودک 11 ساله

علت پرتاب اشیا توسط کودک + طرز رفتار با کودک

حس مالکیت در کودکان چیست؟ احترام به حس مالکیت کودک

خود آگاهی چیست؟ راههای تقویت مهارت خود آگاهی در کودکان