آریا بانو

آخرين مطالب

فدراسیون در شرایط کرونایی از باشگاه‌ها حمایت کند ورزشي

فدراسیون در شرایط کرونایی از باشگاه‌ها حمایت کند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایلنا / مصطفی کارخانه از ارکان فدراسیون والیبال درخواست کرد که به دلیل وابستگی تأمین مالی بازیکنان به باشگاه توجه بیشتری به باشگاه‌ها داشته باشند تا بازیکنان هم دلسرد و بی انگیزه نشوند.
مصطفی کارخانه سرمربی سابق تیم والیبال ایران با برنامه "ورزش بدون ویرایش" درباره وضعیت والیبال ایران مصاحبه تلفنی کرد.
کارخانه ابتدا درباره وضعیت عمومی و جسمانی خود که به کرونا مبتلا شده بود گفت: من کرونا را شکست دادم و حدود 25 روز است که بهتر شده‌ام.
سرمربی سابق تیم والیبال ایران با بیان اینکه والیبال ما سبقه و جایگاه خوبی دارد و دنیا این جایگاه والیبال ایران را پذیرفته است افزود: ما امروز در والیبال راه پیش داریم نه راه پس و آنچه که در این شرایط کرونایی می‌تواند وضعیت والیبال ما را بهتر کند تمرکز بیشتر فدراسیون والیبال بر برگزاری هرچه بهتر لیگ امسال است.
وی گفت: اگرچه تعدادی از ستاره‌های والیبال ما لژیونر شده‌اند اما بازیکنانی مثل سید محمد موسوی به لیگ برگشته‌اند و این جذابیت لیگ را قطعا بیشتر خواهد کرد البته تیم‌های مدعی هم نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شدند.
کارخانه از ارکان فدراسیون والیبال درخواست کرد که به دلیل وابستگی تأمین مالی بازیکنان به باشگاه توجه بیشتری به باشگاه‌ها داشته باشند تا بازیکنان هم دلسرد و بی انگیزه نشوند و البته بازیکنان تیم ملی هم بدانند که بهترین پشتوانه آنها باشگاه‌ها هستند.
سرمربی سابق تیم والیبال ایران درباره استراتژی باشگاه سایپا (جوان گرایی و شناسایی استعدادهای تازه برای والیبال) گفت: باشگاه سایپا طی این 25 سال هفت هشت بار نائب قهرمان شده و چون خودم هم روحیه قهرمان طلبی دارم سیاست بر این است که امسال سنت شکنی کنیم.
وی اضافه کرد: غالب تیم‌ها از همان بازیکنان سال گذشته هستند اما ستاره ما قطعاً موسوی عراقی است و امیدوارم با شایستگی این بازیکن و دیگر بازیکنان تیم قهرمان شویم هرچند که می‌دانم کارمان بسیار سخت خواهد بود، ما به حمایت باشگاه‌ها نیاز داریم و تیم‌ها هم باید با تمام قوا زحمت بکشند.
کارخانه با بیان اینکه تیم‌ها در حال حاضر بابت حضورشان در مسابقات پولی را پرداخت کرده‌اند افزود: برخی تیم‌ها 20 تا 30 پول را پرداخت کرده‌اند اما یک نکته مهمتر رعایت مسائل بهداشتی است چون ما زمانی می‌توانیم با آرامش تیم را جلو ببریم که استرس کرونا را نداشته باشیم و اگر پروتکل‌ها را رعایت نکنیم قطعاً کار سخت می‌شود.
وی تصریح کرد: از آنجایی که ما هیچ منبع درآمدی نداریم و تنها منبع درآمد ما همین مسابقات است پس خودمان باید قضیه را جدی بگیریم در غیر این صورت والیبال ملی ما ضرر خواهد کرد و اگر قرار است که در المپیک شایستگی‌هایمان را نشان دهیم همه ارکان یعنی فدراسیون و باشگاه‌ها و کادر فنی و بازیکنان باید این شرایط و سلامتی خودشان را جدی بگیرند.
سرمربی سابق تیم والیبال ایران گفت: من به آینده والیبال ایران خوشبین هستم اما در عین حال معتقدم که باید دو برابر وضعیت فعلی کار کنیم و راه درازی در پیش داریم و باید از همه ظرفیت‌ها و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری و سرمایه‌های ارزشمند نیروی انسانی استفاده کنیم.
کارخانه با اشاره به اینکه وقفه ناشی از رفتن آقای داورزنی از فدراسیون والیبال به وزارت ورزش لطمه زیادی به والیبال زد گفت: این وقفه نزدیک دو سال طول کشید و بازیکنان ما را حداقل 10 سال عقب انداخت. آقای داورزنی تجربیات گرانبهایی در عرصه مدیریت دارد و الان هم باید مورد حمایت و تشویق قرار گیرد.
سرمربی سابق تیم والیبال ایران اختلاف سلیقه‌ها در والیبال را مانع رشد این رشته ورزشی می‌داند و می‌گوید: ما در حال اوج گرفتن بودیم که برخی اختلافات و سوء تفاهمات ما را متوقف کرد و باعث عقبگردمان شد اما ما همچنان ظرفیت داریم و باید قدر بدانیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/369523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

به کدام یک مراجعه کنیم؟ روانشناس، روانپزشک یا مشاور؟

چطور با کودک درباره فقدان پدر حرف بزنیم؟

چگونه خودتان را بدبخت کنید!

5 روش طبیعی برای درمان اضطراب

چطور در جمع مثل آب خوردن حرف بزنیم؟

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد خرداد ماه

افسردگی دوران بلوغ :علائم و درمان آن

7 غذایی که شما را دچار اضطراب می کند

همکارتان اگر این نشانه ها را دارد، از شما متنفر است!!!

10 اقدام برای خلاق‌بودن

پدیده ای پیچیده به نام «سادومازوخیسم»

این گونه همه چیز را به خاطر بسپارید

اهمیت دادن به ظاهر تا کجا نشانه بیماری نیست؟

افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

با ترس‌های‌تان مواجه شوید؛ راه دیگری در زندگی ندارید!

در چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

استرس و نگرانی؛ بیچاره اعضای بدن تان!

آیا فحش های رکیک باعث تعادل مغزی می شوند؟

اگر انگیزه ای ندارید، بخوانید

ریشه همه اختلاف‌نظرها

این نشانه های می گوید شما افسردگی پنهان دارید!!

خلق و خوی فرزندم تغییر کرده است!

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

هنر تعریف کردن و تعریف شنیدن

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی

روز اول مدرسه

چطور در محل کار دچار خواب آلودگی نشویم؟

استرس روز اول مدرسه را چگونه کنترل کنیم؟

افتخارات زودگذر!

قبل از صدمه خوردن، «نه» بگویید

سر و صدا را تحمل کنید تا روانی نشوید