مصارف رب زرشک در آشپزی و روش تهیه آن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله دلگرم / زرشک یکی از بهترین میوه ها برای لاغری و کاهش وزن می باشد.
رب زرشک در درمان سنگ کیسه صفرا وسنگ کلیه ودر درمان کم خونی و برای کاهش فشار خون و بهبود دردهای شکمینیز و در درمان آفت دهان در درمان جوش صورت و بدنو ودرپایین آورنده چربی خون و بهبود گوارش و کوچک کننده شکم هم مفید است.
وتقویت کننده سیستم ایمنی بدن هم می باشد وهمچنین حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث می باشد.
خون را تصفیه و ضدعفونی میکند و دردر کاهش قند خون هم موثرمی باشدبه همین دلیل است در پیش گیری از دیابت مفید است.
بهترین دوست کبد و پوست وروشن کننده پوست صورت هم می باشد.
همچنین زرشک در مخلوط با مقداری آب سیب و کمی آب لیمو درجهت نارساییهای قلبی و تپش قلب هم مفید است .
موارد مصرف رب زرشک:
استفاده در انواع خورش های ترش مزه
مزه دار کردن جوجه کباب
تهیه آب زرشک
استفاده روی بستنی
چی لازم دارم:
زرشک 3 کیلوگرم
آب 5 لیوان
نمک 2 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
ابتدا زرشک را شسته تا کاملا تمیز شود.
زرشکها را در پنج لیوان آب به مدت 24 ساعت خیس کنید.
بعد از 24 ساعت زرشک همراه آب و نمک را در مخلوط کن ریخته تا زمانی که خوب له شود.
سپس آن را از صافی رد کنید.
نیمی از آب زرشک رد شده از صافی را در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
وقتی به جوش آمد مابقی آب زرشک را کم کم اضافه کنید.
در جوش آخر اگر کف های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آنها را بردارید.
به مدت 3 تا 4 ساعت باید زمان بدهید تا آب زرشک در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.
نکته : استفاده از دیگ مسی باعث می شود رب زرشک تیره نشود
کاربرد رب زرشک در آشپزی:
میتوانید یک قاشق از آن را درون یک لیوان آب یخ بریزید و هر زمان که خواستید براحتی آب زرشک نوش جان کنید.
یک قاشق چایخوری رب زرشک را روی بستنی بریزید و طعم دلپذیرش را بخاطر بسپارید.
برای مرینیت کردن جوجه کباب از این رب استفاده کنید.
درون آب مرغ برا تهیه زرشک پلو و مرغ نصف قاشق چایخوری بریزید و طعم متفاوت آن را احساس کنید.
همچنین در تهیه خورشهای ترش مزه میتوانید از آن استفاده کنید.
-
شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰:۵۵
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/363028/