میز اردور/ با تهیه دسر تخم شربتی یک بمب کلسیم بسازید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم دسر تخم شربتی
ژله یک بسته
خامه 1/2 پاکت
شکر 5 الی 6 قاشق غذا خوری
شیر 1/2 لیوان
تخم شربتی 1 قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه دسر تخم شربتی
زمان تهیه 20دقیقه
زمان پخت 0دقیقه
1
ابتدا پودر ژله رو با یک الی یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید و به روش بن ماری کاملاً دانه های ژله رو حل کنید و داخل قالب یا ظرف مورد نظر بریزید و داخل یخچال قرار بدهید.
2
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید،اگر حل نشد سر کتری(به روش بن ماری) بگذارید تا کاملا حل شود.
3
برای لایه ی بعدی ابتدا خامه رو داخل ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری هم بزنید تا گلوله های خامه کاملاً باز شود.
4
بعد شیر را که قبلاً داخل ظرف دیگری گرم کرده اید،به خامه اضافه کنید و مقداری هم بزنید.
5
شکر و وانیل رو هم اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
6
پودر ژلاتین را نیز اضافه کنید.
7
تخم شربتی را که قبلاً در آب جوش خیسانده بودید،به مخلوط اضافه کنید و مجدداً هم بزنید و از روی گاز بردارید.بعد از اینکه مایه ی دسر مقداری سرد شد و از حرارت افتاد،روی ژله ها بریزید و به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده شود.
سایر نکات دسر تخم شربتی
از وانیل به مقدار خیلی کم استفاده کنید،چون وانیل طعم دسر رو تلخ می کنه.
طعم و رنگ ژله نیز دلخواه هست.من اینجا از ژله ی پرتقال استفاده کردم.
منظور از خامه هم ، خامه صورتی پاکتی هست.
میزان شکر رو به اندازه ی ذائقه ی خودتون می تونید کم یا زیاد کنید.من از 5 قاشق غذا خوری استفاده کردم.
-
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹:۳۳
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/355819/