آریا بانو

آخرين مطالب

فوت ‌و ‌فن آشپزی با گوشت ‌مرغ خانه داري

فوت ‌و ‌فن آشپزی با گوشت ‌مرغ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آشپزباشی/ مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.
همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.
افرادی که می ‏خواهند که مقدار چربی غذای ‏شان را کم کنند، می ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ می‏ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.
گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.
نگهداری مرغ پخته باقیمانده
گوشت مرغ آمادگی زیادی برای آلودگی‌های باکتریایی دارد. بلافاصله بعد از تمام شدن غذا، بقیه گوشت‌ها را از استخوان جدا کنید تا ریسک آلودگی کمتر شود.
تکه‌های گوشت را در بسته بندیهای مناسب داخل یخچال بگذارید. گوشت مرغی را که قرار است در عرض یک یا دو روز مصرف کنید در معرض هوا نگذارید چون خشک می‌شود. آن را در یک بشقاب بگذارید و با دو لایه پلاستیک مخصوص بسته بندی غذا بپوشانید و یا این که در کیسه‌های فریزر بگذارید. بعد از خالی کردن هوای داخل کیسه در آن را محکم ببندید. مرغ باقی مانده را برای 3 تا 4 روز در یخچال نگه دارید. گوشت‌های سس زده را بیشتر از 2 روز نگه
ندارید.
تکنیک‌های آماده‌ساری گوشت مرغ
١- مرغ را روی تخته برش بگذارید، طوری که سینه آن سمت بالا و ران‌ها روبروی شما باشد.
2- از یک طرف شروع کنید. محل اتصال ران به سینه را جدا کنید. ران را طوری بیرون بکشید که مفصل آن دیده شود.
3- با کمک یک چنگال، ران را به سمت پایین نگه دارید. آن را از کنار استخوان ببرید، برای طرف دیگر هم همین کا را تکرار کنید.
4- ران را برش دهید. تکه کلفتی از هر دو طرف استخوان ران ببرید. گوشت هر دو ران را به همین شکل برش دهید.
5- سپس گوشت بالا ران را ببرید. با تیغه چاقو استخوان آن را پیدا کنید و موازی با همان گوشت را ببرید.
6- بال‌ها را از محل مفصل بین بال و سینه ببرید. هر دو بال را به همین شکل در آورید.
7- چاقو را موازی با جناق سینه نگه دارید و تمام گوشت سینه را نازک ورقه کنید.
8- طرف دیگر را به همان شکل ببرید. اگر می‌خواهید بقیه گوشت مرغ را فریز کنید، آن‌ها را در دو قسمت ولی برای یک نوع غذا نگه دارید. برای هر وعده 2 فنجان گوشت مرغ در نظر بگیرید. مرغ‌ها را در کیسه فریزر بگذارید و هوای آن را خالی کنید. هر کیسه را در یک لایه فویل بپیچید. روی هر بسته برچسب اسم ماده خوراکی، تاریخ فریز کردن و آخرین مهلت استفاده را بچسبانید. مرغ پخته را برای 4 تا 6 ماه در فریزر نگه دارید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/355434/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خودرو در پارکینگ بلاتکلیفی

وعده وزیر صمت: حذف قرعه کشی خودرو به تدریج اتفاق خواهد افتاد

قرعه کشی مرحله دوم فروش خودرو در سامانه یکپارچه امروز انجام می‌شود

مشکل ثبت نام کنندگان تیبا تا قرعه کشی اردیبهشت حل می شود

60 ثانیه‌شمار زیان خودروسازان / میلیارد تومان زیان روزانه در خودروسازی

مرسدس بنز1995 گران‌ترین خودروی تاریخ

این خودرو یک میلیارد تومان گران شد/ افزایش نجومی قیمت خودروهای بی‌ام‌و در بازار

نتایج قرعه‌کشی خودروها مشخص شد

آئین نامه واردات خودرو محرمانه شد؟

هشدار ایران‌خودرو درباره ممنوعیت خرید و فروش حواله

قیمت باورنکردنی از سرویس و نگهداری پراید/ تعویض روغن و فیلتر چند؟

بازار زیرزمینی خودرو شارژ شد

خاک خوردن خودروهای لاکچری در گمرک بوشهر/ تصاویر

حذف شروط برای خودروهای خارج از فرآیند قرعه‌کشی

حذف قرعه کشی برای فروش برخی از خودروها

جاده‌سازی برای خودروی چینی؟

خبر خوب درباره یارانه جدید / شرایط دریافت وام یارانه مشخص شد

عرضه محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو آغاز شد

واردات خودرو از ریل شراکت

عرضه بدون شناسه لوازم یدکی و قطعات خودرو از 15 مرداد ممنوع

49 درصد مردم ایران قدرت خرید خودروهای بالای 200 میلیون تومان را ندارند

سازمان امور مالیاتی: خودروسازها باید مالیات نقل‌وانتقال خودرو را بدهند

نیمی از مردم ایران قدرت خرید خودروهای صفر را ندارند!

‏جانشین رئیس پلیس راهور: کیفیت خودروها هیچ تغییری نکرده/ ادعای وزارت ‎صمت درباره تلاش برای ارتفای کیفیت داستان سرایی است

جهش قیمت تازه‌های بازار خودرو/ تارا 50 میلیون تومان گران شد

چرا خودرو در دولت رئیسی گران تر شد؟

خودرو؛ پناهگاه سرمایه‌های خرد

این خودروها جایگزین تیبا می‌شوند/ خبر وزیر صنعت درباره تولید یک خودرو جدید

تمدید ثبت‌سفارش واردات برنج منوط به داشتن سابقه شد

آقای وزیر! خودروی اقتصادی را تعریف کنید

ساز و کار وزارت صمت برای واردات خودروهای اقتصادی

یک‌سال معطلی برای واردات خودرو

مسئولان تائید کردند؛ سرقت از خودروهای وارداتی در گمرک و بنادر!

هر کد ملی یک خودرو!

خروج 11 خودرو از شمول قرعه‌کشی/ نیمه نخست شهریور، سومین نوبت قرعه‌کشی یکپارچه خودرو

سخنگوی وزارت صمت: خروج 11 خودرو از قرعه‌کشی

ورود پژو 206 و پژو پارس به بورس کالا، پیشنهاد ایران‌خودروست/ چیزی هنوز قطعی نیست

جزییات طرح مجلس در مورد عرضه خودرو در بورس/ عرضه خودروهای گران را قبول نداریم

واردات خودرو نهایی شد/ توضیحات جدید وزیر صمت

بیش از 50 درصد خانوارهای ایرانی خودرو ندارند

اصلاح قیمت خودروهای زیان‌ده

سقوط آزاد قیمت‌ها در بازار خودرو/ راناپلاس ٣٠٠ میلیون تومان

واردات خودرو فقط حرف است / نه دلاری برای واردات وجود دارد، نه بانک مرکزی با خروج ارز موافقت می کند

دو خودروی ایران خودرو وارد بورس کالا می‌شود

دستور رئیس‌جمهوری برای عدم شماره‌گذاری خودروهای بی‌کیفیت داخلی

تا اطلاع ثانوی هر کد بورسی می‌تواند فقط یک خودرو از بورس خریداری کند

واردات خودرو مشروط شد/ وزیر صمت: خودرو دست دوم وارد نمی‌کنیم

وزیر صمت: ما با تویوتا مذاکره نمی‌کنیم، شرکت‌های خودروسازی ما مذاکرات را انجام می‌دهند!

آیین‌نامه واردات خودرو ابلاغ شد/ سقف واردات خودروی خارجی 20هزار دلار است

انجمن واردکنندگان خودرو: بیش از 100 هزار خودرو وارد نخواهد شد / خودروهای شاسی بلند وارد نمی‌شود / تعرفه واردات نامشخص است