این مربای بازیافتی کمتر از 10 هزار تومان خرج بر می دارد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - جام جم / با شروع فصل گرما و تابستان مصرف میوههای آبدار مانند خربزه، طالبی، هندوانه و... بهشدت زیاد میشود که معمولا پوست آنها دورریخته شده و باعث حجم زیاد زباله میشود، اما با کمی حوصله و سلیقه میتوانیم با پوستهای هندوانه دورریختنی و بیارزش، مربایی خوشمزه و خوشرنگ تهیه کنیم.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
پوست یک هندوانه کوچک
آب هندوانه: 3 لیوان ( 4000 تومان)
شکر: یک لیوان ( 1000 تومان)
آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
مخلوط ادویه مخصوص شامل جوزهندی، ادویه مخلوط، پودر هل سبز،پودر دارچین،پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
قسمت سبز خارج و قرمز داخل هندوانه را جدا میکنیم طوری که فقط قسمت سفید آن بماند. هستههای قسمت قرمز را جدا کرده، با همزن زده و از صافی رد کرده و آب آن را جدا میکنیم. قسمت سفید را قالب زده یا به اندازه دلخواه خرد کرده و با یک لیوان آب هندوانه در یک قابلمه ریخته، روی حرارت گذاشته و میپزیم و بعد از حدود نیم ساعت شکر، 2 لیوان آب هندوانه، یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و نصف قاشق چایخوری ادویه را به پوست هندوانه اضافه کرده، خوب هم زده و روی حرارت کم میگذاریم(آب باید روی هندوانهها را بگیرد) تا وقتی که شهد مربا کاملا غلیظ شده و حالت چسبنده پیدا کند. وقتی از جاافتادن مربا مطمئن شدیم قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم. بعد از خنکشدن مربا آن را در ظرف شیشهای تمیز و خشک ریخته، در آن را محکم بسته و در جای خنکی مانند یخچال میگذاریم و زمان استفاده مقدار مورد استفاده را با قاشق خشک خارج کرده، در ظرف مناسبی گذاشته و سرو میکنیم.
نکات آشپزی
به جای آب هندوانه میتوان از آب استفاده کرد که قطعا در نتیجه کار و مزه مربا تاثیرگذار خواهد بود.
-
يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۸:۳۴
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/353322/