سوپ هویج را با دستوری جدید و خارجی بپزید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
هویج پوست کنده و خرد شده – نیم کیلوگرم
فلفل دلمهای – یک چهارم
سیر پوست کنده – 4 حبه
روغن زیتون – 1 قاشق غذاخوری
شیر نارگیل کم چرب – کمی
زنجبیل تازه پوست کنده – 1 عدد
عسل – 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو – کمی
پودر کاری – 2 قاشق چایخوری
نمک - کمی
بادام زمینی بوداده و خرد شده – کمی
گشنیز – کمی
چطور بپزم:
1- نیم کیلوهویج پوست کنده و خرد شده، یک چهارم فلفل دلمه ای و 4 حبه سیر پوست کنده را با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون مخلوط و به مدت 30 دقیقه در دمای 400 درجه کباب کنید و اجازه دهید خنک شود.
2- سپس با شیر نارگیل کم چرب، زنجبیل تازه پوست کنده و خرد شده، یک قاشق غذاخوری عسل، آب یک عدد لیمو، دو قاشق چایخوری پودر کاری و مقداری نمک در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
3- بگذارید حداقل بهمدت دو ساعت خنک شود. سپس آن را با یک قاشق چایخوری بادام زمینی بو داده و بدون نمک و یک قاشق چایخوری گشنیز سرو کنید.
-
شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹:۳۴
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/351609/