آریا بانو

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خوزستان: تعاونی‌ها موتور اقتصادی کشور در توسعه و اشتغال پایدار هستند وزارت رفاه

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خوزستان: تعاونی‌ها موتور اقتصادی کشور در توسعه و اشتغال پایدار هستند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، تعاونی‌ها را موتور اقتصادی کشور در توسعه و اشتغال پایدار برشمرد و گفت: کشوری که تکیه بیشتری بر توان داخلی و مردمی داشته باشد، عملکرد بهتری در مقابله با بحران‌های گوناگون دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان"ارسلان غمگین" گفت: بر این باور هستیم که در جهان نابرابر و سخت رقابت و سودجویی‌ها، تعاونی‌ها سفیر عدالت‌خواهی هستند. ما نیز با شعار جهانی "تعاونی‌ها جهان بهتری می‌سازند" و" شرکت‌های تعاونی، توسعه پایدار را برای همگان به ارمغان می‌آورند"، همراه می‌شویم و با امید به آینده پیش می‌رویم.
وی گفت: نبود اطمینان نسبت به آینده کسب‌ و کار، از مهم‌ترین اثرات بحران کرونا در اقتصاد دانست و گفت: توجه به توان بومی ازجمله توان و ظرفیت‌های بی‌بدیل تعاونی‌ها در تأمین کالاهای اساسی، یکی از ظرفیت‌های کشور ما برای مقابله با این بحران است. قطعاً کشوری که تکیه‌ بیشتری به توان داخلی و مردمی داشته باشد، عملکرد بهتری در مقابله با بحران‌ها خواهد داشت.
*تحقق عدالت در سایه‌ توسعه‌ فعالیت تعاونی‌ها
غمگین، محیط‌های کارگری را زمینه و بستر شکل‌گیری تاریخیِ تعاونی‌ها دانست و ادامه داد: محدودیت ساعات کار، پیشرفت در برابر پایان دادن به کار کودکان و کار اجباری، ایجاد مکان‌های کاری خاص برای افراد معلول، توقف خشونت علیه زنان و مردان موضوعاتی هستند که تحقق آن‌ها در سایه‌ توسعه‌ فعالیت تعاونی‌ها امکان‌پذیر است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، تعاونی‌ها را یکی از شرکای مهم سازمان بین‌المللی کار در رسیدن به یک دستور کار شایسته‌ انسان‌محور به‌منظور آینده کاری عادلانه، امن و فراگیر دانست و تصریح کرد: اتحادیه بین‌المللی تعاون به‌عنوان نماینده تعاونی‌ها در سطح جهان دارای نقش مشوق و مشورتی عمومی در سازمان جهانی کار است.
وی عنوان کرد: تعاونی‌ها یک مدل انعطاف‌پذیر، دموکراتیک و پایدار برای انجام کسب‌ و کار در بخش‌های اقتصادی را ارایه می‌دهند.
غمگین خاطرنشان کرد: فراخوان‌های زیادی برای توسعه مدل‌های جدید وجود دارد و تعداد زیادی از شرکت‌ها به‌منظور بهبود سازمان‌دهی کار و تولید با راهکارهای نوآورانه مواجه هستند. در این میان تعاونی‌ها به‌طور فزاینده‌ای به‌عنوان محرک‌های کلیدی در این اکوسیستم متنوع شناخته می‌شوند.
*ترسیم افق و چشم‌انداز آینده‌ای روشن با مشارکتِ تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و تعاونی‌ها
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، اضافه کرد: هم اکنون که تغییرات غیرقابل‌پیش‌بینی و چالش‌های استثنایی در دنیای کار وجود دارد، به نظر می‌رسد ارتباط و همکاری بیش ‌از پیش و مداوم میان جنبش تعاونی و کارگری برای دستیابی به یک آینده کاری پایدار برای فرد، بسیار ضروری است. به این منظور همه تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و تعاونی‌ها را برای ترسیم افق و چشم‌انداز آینده‌ای روشن، بدون تبعیض و مملو از رفاه دعوت می‌کنیم.
وی گفت: درحالی‌که جهان همچنان با چالش‌های دشوار بسیاری مواجه است، تعاونی‌ها خدمات ارزشمندی به شمارزیادی از طبقات محروم و خاص به‌ویژه زنان و قشرهای آسیب‌پذیر ارایه می‌دهند.
غمگین رفتار تعاونی‌ها را نوعی بلوغ اجتماعی عنوان کرد و گفت: تعاونی‌ها، نشانه‌ای از عزم انسان‌ها و برخورد اصولی و مبتنی بر اراده جمعی با مشکل های اقتصادی و اجتماعی در جامعه هستند. همچنین تعاونی‌ها در کشورهای در مسیر توسعه، ابزارهایی مطمئن برای پیشبرد برنامه‌های علمی نیز هستند. از این ‌روی می‌توان گفت توسعه پایدار به‌ویژه در ابعاد اجتماعی و اقتصادی وابسته به تعاونی‌ها است.
وی یکی دیگر از مزایای تعاونی‌ها را کوچک‌سازی بدنه دولت به‌عنوان علم مدیریت دولتی نوین دانست و گفت: شرکت‌های تعاونی با ترویج اصول و فرهنگ مشارکت و کار گروهی، دخالت دولت در فعالیت‌های اقتصادی را کاهش می دهند و در نتیجه می‌توانند زمینه‌ساز حرکت اقتصاد کشور به سمت توسعه‌ی پایدار شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تصریح کرد: ما باور داریم در تعاونی، کسی جا نمی‌ماند؛ تعاونی روندی است که می‌تواند از نابرابری، تبعیض، انزوا و عقب‌ماندگی به شایسته‌ترین شکل ممکن بکاهد.
تعاونی ها در کنار هم هستند نه مقابل هم
وی اضافه کرد: در جهان امروز ما که به سبقت جویی، رقابت، آشوب و اضطراب کشانده شده است؛ تعاونی‌ها جایی برای ایستادن در مقابل این جریان‌های سودجویانه هستند. در تعاونی اعضا در کنار یکدیگر تلاش می‌کنند نه در مقابل و علیه هم.
غمگین، تحقق اشتغال پایدار برای محافظت از شأن انسان را در گرو مدارا و مشارکت عنوان کرد و گفت: تعاونی‌ها پیش‌شرط عدالت اجتماعی هستند. دین اسلام مبتنی بر کار تعاونی، شورا و مشارکت جمعی است. ما نیز متعهد هستیم تا برای استفاده بیشتر از تعاونی‌ها در توانمندسازی مردم و حرکت به‌سوی آینده‌ای پایدار گام برداریم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/347778/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی

روز اول مدرسه

چطور در محل کار دچار خواب آلودگی نشویم؟

استرس روز اول مدرسه را چگونه کنترل کنیم؟

افتخارات زودگذر!

قبل از صدمه خوردن، «نه» بگویید

سر و صدا را تحمل کنید تا روانی نشوید

تیزهوشی مغز با یادگیری یک زبان دیگر

می‌توانید یک روز بدون تلفن‌ همراهتان زندگی کنید؟

تغذیه مناسب راهی برای مبارزه با استرس

حرف هایی که نباید به یک فرد افسرده بزنید

قلب شما هم صبح شنبه را دوست ندارد!

چه کسانی به موفقیت دیگران غبطه نمی خورند؟

مواظب حرف زدن خود باشید!

10 دلیلی که باعث می‌شود از شغل خود متنفر باشید

علائمی که می گویند اضطراب دارید

از کجا بفهمیم غمگین هستیم یا افسرده؟

فیلم غمگین ببینید تا آرام‌تر شوید

همراهی با فرزندان تا کجا؟

4 مشکل سلامت روانی که در بین زنان متداول‌تر است

وقتی صبرتان لبریز می‌شود چه باید بکنید

نشانه های تشخیص استرس بیش از حد چیست؟

ذهن ناخودآگاهتان را از نو برنامه‌ نویسی کنید

وسواس فکری

چرا همه آدمها به دنیا از دیدی متفاوت نگاه می‌کنند؟

کسب احترام، با این راه‌های ساده

8 نشانه که علامت استرس کاری هستند

علت حرف زدن در خواب برخی افراد چیست؟

این رفتارها جسم و روان تان را تخریب می کنند

10 نکته برای اینکه با وجود استرس راحت بخوابید

چرا شکست می‌خوریم؟