صفر تا صد تهیه دلمه برگ مو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آشپزی به سبک شغان / مواد لازم
700 گرم گوشت گاو یا گوسفند چرخکرده
60 تا 70 عدد برگ مو
1 پیمانه برنج پخته نشده
1 عدد پیاز بزرگ
½ دسته جعفری خرد شده تازه
¼ دسته نعنا خرد شده تازه
¼ دسته شوید خرد شده تازه
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد لیمو ترش
¼ پیمانه آب
طرز تهیه
برگ های انگور را درون یک کاسه بریزید و روی آن آب گرم بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند و سپس آب آن را خالی کنید.
جعفری ، نعنا ، شوید و پیاز را ریز خرد کنید.
برنج را خوب بشویید (تا آب آن شفاف شود).
در یک کاسه بزرگ گوشت گاو یا گوسفند را بریزید، سبزی خرد شده، پیاز، برنج، روغن زیتون، آب، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
هر برگ انگور را روی سطح کار قرار دهید (طوری که طرف براق آن رو به پایین باشد). حدود 1-2 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشتی را وسط برگ قرار دهید و هر دو طرف برگ را به سمت مرکز تا کنید، و در آخر از پایین به بالا بپیچید.
برگ های انگور را درون یک قابلمه بچینید و مطمئن شوید که آنها را نزدیک یکدیگر قرار میدهید. 4-5 برش لیمو را روی دلمه ها قرار دهید و با یک بشقاب سنگین بپوشانید. روی آن آب بریزید تا جایی که روی دلمه ها را بگیرد. روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش آید. وقتی آب جوش آمد حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید حدود 1.5 ساعت بپزد. یکی از دلمه ها را تست کنید. اگر نپخته بود، در صورت نیاز، آب بیشتری به آن اضافه کنید.
دلمه هارو میتونید داغ، گرم یا سرد نوش جان کنید.
-
دوشنبه ۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۴:۰۳
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/342129/