آموزش تهیه آش دوغ، مناسب فصل تابستان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / مواد لازم:
دوغ ترش محلی: 2.5 کیلوگرم
سبزی آش: 0.5 کیلوگرم
برنج نیم دانه: 1 و 1/4 پیمانه
نخود: 1 پیمانه
آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 8 حبه
نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد کوفته قلقلی:
گوشت چرخکرده: 200 گرم
پیاز: 1 عدد
آرد نخودچی: 2 قاشق مرباخوری
زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود با مقداری آب می پزیم.
آرد گندم با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و از صافی عبور می دهیم.
برنج شسته شده را به همراه دوغ، مخلوط آب و آرد داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم و تا جوش آمدن به طور مداوم هم می زنیم سپس سبزی آش اضافه می کنیم بعد پخت سبزی، نخود پخته شده، سیر له شده و نمک را اضافه می کنیم.
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده، آردنخودچی، نمک و ادویه ها مخلوط می کنیم و به خوبی ورز می دهیم و کوفته ریزه ها رو درست می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم و نعناع خشک رو داخل روغن تفت می دهیم.
بعد از جا افتادن آش نعناع داغ و کوفته ریزه ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم بعد از حدود یک ربع غذای ما آماده هست.
نوش جان 😄😍
نکات:
سبزی این آش به نسبت مساوی از ترکیب جعفری و گشنیز هست.
ریختن کوفته ریزه داخل آش اختیاری هست ولی طعم خوبی به آش می ده.
با توجه به ذائقه می توانید سیر و اواخر آش اضافه کنید تا بوی سیر از بین نره.
ابتدای پخت شعله را کم کنید و به طور مداوم مخلوط دوغ، آرد و برنج هم بزنید تا به اصطلاح دوغ نبره و دون دون نشه.
تفت نعناع داخل روغن خیلی کم باشه تا نعناع سیاه و تلخ نشه.
مزه و طعم این آش به نعناع داغ و سیر هست پس با توجه به ذائقه می توانید مقدار بیشتری بریزید.
منبع صفحه zahra.afrazeh
-
پنجشنبه ۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۱:۵۰
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/339551/