آریا بانو

آخرين مطالب

معاون بهداد ناجا:‌ از تهدید کرونا فرصت ساختیم اجتماعي

معاون بهداد ناجا:‌ از تهدید کرونا فرصت ساختیم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / معاون بهداد ناجا با بیان این که تلاش کردیم تهدید کرونا را به فرصت محک زدن توان خود در مدیریت بحران بدل کنیم، دستاوردهای این معاونت در مدیریت بحران کرونا را تشریح کرد.
سردار محمد رضا حسینی با حضور در استودیو خبر پلیس در تشریح اقدامات معاونت بهداد ناجا در مدیریت بحران کرونا اظهار کرد: ما پیش از کرونا مدیریت و کنترل بیماری های واگیر را در یگان های ناجا از مرکز تا مرزهای دوردست دنبال می کردیم بنابراین مواجهه با کرونا برای ما پیچیدگی زیادی نداشت.
معاون بهداد ناجا با بیان این که هم اکنون مرگ و میر ناشی از ایدز 3 برابر کرونا است، اضافه کرد: علت نگرانی و هراس افراد نسبت به کرونا، ناشناخته بودن این بیماری است.
حسینی با اشاره به این که وظیفه ذاتی نیروهای مسلح، مدیریت بحران است، تصریح کرد: تلاش کردیم به کرونا مانند هر تهدید دیگری به عنوان فرصت نگاه کنیم و توان مدیریتی خود را در بحران کرونا محک بزنیم.
وی افزود: به دنبال گزارش اولین موارد ابتلا به کرونا در کشور در 28 بهمن ماه سال 98 اولین مورد مشکوک به کرونا در تاریخ یکم اسفند ماه سال 98 در بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر(عج) ناجا پذیرش و پس از مراقبت های درمانی با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شد.
معاون بهداد ناجا با بیان این که بیمارستان های ناجا از حیث کیفیت خدمات دارای درجه یک اعتباربخشی بوده و در مواجهه با بحران کرونا از کلیه زیرساخت ها و امکانات و تجهیزات تشخیصی و مراقبتی برخوردارند، از پذیرش بیش از 77 هزار بیمار تنفسی و مشکوک به کرونا در این مراکز خبر داد.
وی با اشاره به این که 4 هزار نفر از مراجعه کنندگان با تشخیص قطعی کرونا بستری و تحت مراقبت های درمانی قرار گرفتند از بهبودی 96 درصدی این بیماران خبر داد.
حسینی خاطرنشان کرد: در مواجهه با بحران کرونا نه تنها ارائه خدمات درمانی بیمارستان های ناجا به سایر بیماری ها متوقف نشد بلکه تجربه و دستاوردهای خوبی از مدیریت این بحران حاصل شد که در نوع خود مثال زدنی است.
معاون بهداد ناجا در ادامه به فعالیت قرارگاه کرونا با محورهای بهداشتی، درمانی، پیشگیری، پشتیبانی و مدیریتی در این معاونت و ابلاغ بیش از 250 مصوبه اشاره و خاطرنشان کرد: فعالیت قرارگاه کرونا در بهداد مراکز استان‌ها نیز بیش از 2600 مصوبه در زمینه اجرای دستورالعمل های بهداشتی و پیشگیرانه را در پی داشت.
وی با اشاره به نظارت دقیق و مستمر بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی و پیشگیرانه در یگان‌های ناجا به ویژه مراکز تجمعی تصریح کرد: تا کنون موردی از مرگ و میر ناشی از کرونا در مراکز آموزش ناجا گزارش نشده است.
سردار حسینی به فراخوان پیش از موعد مشمولان پزشک و پیراپزشک پایه خدمتی فروردین و اردیبهشت اشاره و در این باره اظهارکرد: ترتیبی اتخاذ شد تا این گروه از مشمولان بدون سپری کردن دوره آموزشی در مراکز درمانی ناجای محل تولد خود جذب و به کارگیری شوند.
معاون بهداد ناجا از راه اندازی سامانه" غربالگری کرونا" به عنوان دستاورد دیگر مدیریت بحران کرونا یاد کرد و از پایش سلامت بیش از 620 هزار نفر از خانواده کارکنان تحت این سامانه خبر داد.
وی یادآور شد: در نتیجه اجرای طرح غربالگری کرونا ویژه کارکنان ناجا و خانواده‌های آنها 47 مورد مشکوک به کرونا شناسایی و 10 نفر به مراکز درمانی ناجا ارجاع داده شدند.
حسینی به امکان انجام آزمایش‌های تشخیصی کرونا ( PCR) در بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر(عج) اشاره و خاطرنشان کرد: به همت همکارانم در مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد و آزمایشگاه‌های تشخیص طبی و ژنتیک این بیمارستان در طراحی کیت تشخیص کرونا این مرکز درمانی موفق به اخذ مجوز از وزارت بهداشت در زمینه آزمایش تشخیص کرونا شد.
معاون بهداد ناجا در ادامه با اشاره به فرازی از وصیت نامه شهید"حاج قاسم سلیمانی" که یکی از الزامات مدیریت جهادی در نیروهای مسلح را " مدیریت بحران" ذکر می‌کند، بیان کرد: در بحران کرونا با رهنمودهای هوشمندانه رهبر فرزانه انقلاب و شناخت مؤلفه‌های بحران زا با برپایی رزمایش بزرگ همدلی مشابه آنچه در دوران 8 ساله دفاع مقدس تجربه کردیم این برهه را پشت سر گذاشتیم.
بر اساس اعلام سایت پلیس، حسینی با تأکید بر لزوم برنامه ریزی و پیش بینی تدابیر برای دوران پساکرونا، بیان کرد: باید قبول کنیم کرونا هنوز از بین نرفته و در بین ماست بنابراین باید راه هم زیستی با این ویروس را از طریق استمرار و جدیت در رعایت اصول بهداشتی و پیشگیرانه بیاموزیم و به دیگران آموزش دهیم.
معاون بهداد ناجا در پایان از حمایت‌ها و دل گرمی های هیئت رئیسه به ویژه معاون هماهنگ کننده ناجا در تحقق اهداف و برنامه های این معاونت در مدیریت بحران کرونا قدردانی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/337844/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علایق و روحیات جنسی - روانی مرد متولد دی ماه

چطور حرف به کرسی می نشیند؟

علایق و روحیات جنسی - روانی زن متولد بهمن ماه

6 شغلی که آمار خودکشی در آنها به شدت بالا است!!

بدترین راه های مقابله با اضطراب را بشناسید

علایق و روحیات جنسی - روانی مرد متولد بهمن ماه

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد اسفند ماه

با کمک ذهنتان، دردتان را تسکین دهید

افراد باهوش چطور با کسانی که خوششان نمی‌آید رفتار می‌کنند

در مقابل انتقادها، چه کنیم؟

احساسات چگونه زندگی مالی را نابود می کنند؟

چطور از خودکشی جلوگیری کنیم؟

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی زن متولد اسفند ماه

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد فروردین ماه

چگونه روی محیط اطراف مان اثرگذار باشیم؟

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی زن متولد فروردین ماه

وقتی کسی که عاشقش هستید، دوستتان ندارد

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی زن متولد اردیبهشت ماه

خصوصیات جنسی و عواطف مرد متولد اردیبهشت ماه

علایق و روحیات جنسی - روانی زن متولد خرداد ماه

نشانه‌های جسمانی افسردگی را بشناسید

راههایی برای بهتر سپری کردن یک روز شلوغ

راهکارهایی برای جلوگیری از زود رنجی

هومیوپاتی و درمان وسواس فکری

آیا فراموش کاریتان طبیعی است؟

9 دروغ زیرکانه ای که همه ما به خودمان می‌گوییم!

چرا خوشحال نیستید؟

10 نشانه افسردگی فصلی

در برخورد با همکارتان مراقب این اشتباهات باشید

اگر ناگهان شغلم را از دست بدهم، چه کنم؟

درمان استرس به سبک ژاپنی ها

راهکارهای ساده ای برای روان صحبت کردن

در ذهن یک فرد مبتلا به اضطراب و دلشوره چه می گذرد؟

تمرین هایی که آلزایمر را فراری می دهند

وقتی بدن «تیک» می‌زند

نگذارید این ترس ها موفقیت شما را تهدید کنند

نکاتی که یک مدیر موفق رعایت می کند

مغز ما به این کلمات حساس است!

تنبل ها بخوانند!

خشم چیست و در چه ساعاتی بیشتر بروز می کند

این حرف‌ها را به طلاق‌گرفته‌ها نزنید!

اگر افسردگی دارید این دمنوش را بخورید!!

تغییرات هورمونی با نوجوان چه می کند؟

روان شناسی افرادی که نمی‌توانند با واقعیت روبرو شوند

بلوغ و پاسخگویی به سوالات نوجوانان

موبوفوبیا، ترس تازه بشر!

مغز وقت اضطراب!

دوستِ خوب یعنی کسی که...

دچار وسواس مقایسه شده اید؟

این جملات را به افسرده ها نگویید