قرمه سبزی؛ محبوب ترین خورشت ایرانی با نکات پخت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
مزه / خداییش این خورش قرمهسبزی رو ببینین. 😍 عزیزم تو قاطی ماستا هم بشی اشکال نداره. یه کراوات دارم طرح قرمهسبزی، اینقدر به پیرهن شلهزردم میاد که نگو!
اگه قرار باشه یکی از لباساتون طرح یه غذای خاص رو داشته باشه، چه لباسی و چه غذایی رو انتخاب میکنین؟
👨🍳 چی لازم دارم:
300 گرم سبزی قورمهسبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید و کمی اسفناج یا برگ چغندر)
300 گرم گوشت
1 پ. لوبیا قرمز یا چیتی
2-3 عدد لیمو عمانی
1 ق.چ. پودر زنجبیل
1 ق.غ. رب گوجهفرنگی
1 ق.غ. رب انار
1 ق.چ. نمک
1 ق.چ. زردچوبه
1/2 ق.چ. فلفل سیاه
1 عدد پیاز رندهشده
📜 طرز تهیه:
لوبیا را از شب قبل خیسانده و با همان آب بجوشانید و سپس آب اضافه را خالی کنید.
سبزیهای ساطوریشده را در کمی روغن تفت دهید تا زمانی که آب آن گرفته شده و سبزی پررنگ شود (ولی تیره نشود).
پیاز را رنده کنید و در روغن تفت دهید و زردچوبه، پودر زنجبیل، فلفل سیاه و گوشت را اضافه کرده و سرتفت دهید. سپس مقداری آب بریزد و اجازه دهید گوشت بپزد.
رب گوجهفرنگی را در کمی روغن تفت دهید و زمانی که %80 گوشت پخت، همراه با همراه با رب انار، لوبیا و سبزی تفت داده شده اضافه کنید.
در انتها نمک و لیمو عمانی را بیفزایید.
میتوانید از مقداری سماق به عنوان چاشنی استفاده کرد.
وقتی روغن غذا رو بیاید یعنی جا افتاده و آب اضافه آن کشیده شده.
اگر داخل سبزی قورمه شوید نبود، 1 قاشق غذاخوری شوید خشک مستقیم به خورش در حال جا افتادن اضافه کنید.
-
چهارشنبه ۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۲:۳۲
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/337751/