آریا بانو

آخرين مطالب

بهترین روش برای از بین بردن همیشگی مو‌های زائد پزشکي

بهترین روش برای از بین بردن همیشگی مو‌های زائد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: هر چند که مو مثل عایق برای بدن عمل می کند اما ظاهر ایده آل افراد را تحت تأثیر قرار می دهد. موهای زائد در جاهایی که قابل دیدن است مانند دست ها، پاها و… یکی از مشکلات اصلی بانوان در زیبایی است. رشد موهای زائد بر اثر عدم تعادل هورمون بدن، بی نظمی چرخه قاعدگی، استفاده از داروهای خاص و یا حاملگی ایجاد می شود. هرچند که برای از بین بردن موهای زائد روش های جدیدی مانند اپیلاسیون، لیزر
به گزارش سلامانه رفع و از بین بردن مو‌های زائد بدن همواره کابوسی برای افراد، به‌خصوص خانم‌ها بوده است. همه‌ی ما دوست داریم بدن زیبا و بدون مو‌های زائد داشته باشیم، اما از بین بردن مو‌های زائد بدن همواره یا تجربه درد آوری برایمان به همراه داشته یا اینکه موقتی بوده و خیلی زود مو‌های جدیدی رشد کرده‌اند. در شرایط بدتر هم که شاهد ضخیم‌تر شدن مو‌های زائد بوده‌ایم.
همین موضوع سبب شده تا به دنبال بهترین روش برای از بین بردن همیشگی مو‌های زائد بدن خود باشیم؛ فرقی هم نمی‌کند که مربوط به بخش‌هایی از بدن همچون پاها، زیر بغل یا ناحیه تناسلی باشد. ما در ادامه به معرفی روش‌های مختلفی برای حذف مو‌های زائد از ناحیه‌های مختلف پرداخته و در نهایت بهترین روش را به شما معرفی می‌کنیم.
روش‌ها سنتی و جدید مختلفی برای دفع مو‌های اضافی بدن وجود دارد. می‌توانید از روش‌های سنتی همچون استفاده از تیغ و انواع ماسک برای به تعویق انداختن رشد مو‌ها استفاده کرده یا اینکه از روش‌های نوین به کمک دستگاه‌های لیزر بهره ببرید. اما در حالت کلی در بیشتر روش‌های قدیمی تاثیر چندانی را تجربه نکرده و به دنبال یک راه همیشگی برای خلاص شدن از دست مو‌های اضافه می‌گردید.
محصولات متنوعی برای از بین بردن و دفع مو‌های زائد بدن وجود دارد که در گروه لوازم آرایشی و لوازم شخصی برقی دسته بندی می‌شوند. ما در ادامه به معرفی و نحوه استفاده از این روش‌ها و محصولات برای این کار خواهیم پرداخت و در انتها نیز یک مرجع برای بررسی تخصصی و خرید هر یک نیز به شما معرفی می‌کنیم.
استفاده از تیغ و ژیلت
استفاده از تیغ و ژیلت سریعترین وسیله برای حذف سریع مو‌های زائد بدن است؛ به‌ویژه برای افرادی با پوست حساس که نمی‌توانند از روش‌های دیگر استفاده کنند. در صورتی که از تیغ استفاده می‌کنید باید دقت کنید که قبل از آن دوش بگیرید و ضمن تمیز کردن ناحیه مورد نظر حسابی آن را مرطوب کنید تا فولکویل‌ها نیز نرم شوند. این کار موجب می‌شود تا از رشد مو‌ها به داخل پوست جلوگیری شود.
با مقداری آب صابون، پوست خود را لیز کنید تا تیغ به راحتی روی آن حرکت کند. تیغ را از مچ پا به سمت زانو بکشید تا ساقه مو درست هم‌سطح لایه اپیدرم پوست قطع شود. برخی تیغ‌ها که به شکل ژیلت هستند خود دارای یک لایه ژلاتینه برای نرم کردن و لیز کردن پوست هستند تا به‌راحتی تیغ بکشید؛ اما با این حال توصیه می‌شود باز هم از آب و صابون استفاده کنید.
استفاده از کرم‌های موبر
استفاده از کرم‌های موبر یکی از بهترین و قدیمی‌ترین روش‌ها برای از بین بردن مو‌های زائد ناحیه تناسلی بدن است. کرم‌های موبر در انواع مختلفی وجود دارند که برای از بین بردن بوی بد آن‌ها از انواع رایحه استفاده شده است. کافی است کرم را روی ناحیه مورد نظر زده و طبق دستورالعمل بعد از چند دقیقه ناحیه مورد نظر را بشویید.
نوع سنتی آن‌ها نیز به صورت پودر وجود دارد که با مخلوط کردن با آب می‌توانید روی ناحیه تناسلی مالیده و بعد از گذشت 4 تا 10 دقیقه بسته به نوع موبر، ناحیه مورد نظر را با آب ملایم بشویید. خواهید دید که مو‌های زائد بدن درست هم‌سطح با پوست حذف شده‌اند.
استفاده از انواع ماسک
استفاده از ماسک برای حذف موهای زاید بدن یک روش سنتی و البته طولانی مدت است که باید حسابی صبور باشید و به مدت طولانی هم استفاده کنید. در این روش می‌توانید به کمک انواع ماسک خانگی، که هر یک برای ناحیه خاصی از بدن با موی نازک و ضخیم مناسب هستند موهای اضافی را حذف کنید.
انواع روش‌های اپیلاسیون
اپلاسیون مو‌های زائد بدن هم یکی از روش‌های قدیمی و البته دردناک است. در این روش به کمک چیز‌هایی مثل موم گرم مو‌های زائد بدن از ریشه بیرون کشیده می‌شوند. می‌توانید موم را در ناحیه‌های مختلفی مانند شکم، سینه، زیربغل، پا‌ها و هر جایی از بدن که پوست نازک یا حتی ضخیم دارد بمالید؛ سپس یک پارچه یا کاغذ روی آن قرار داده و اندکی فشار دهید. در نهایت با کشیدن سریع آن بر خلاف جهت رویش، مو‌ها از ریشه کنده خواهند شد.
اما استفاده از این روش دارای مضراتی است که اگر به درستی صورت نگیرد و دفعات آن هم زیاد باشد عوارضی با خود به همراه خواهد داشت. به عنوان نمونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
قرمز شدن و التهاب پوستی
ایجاد جوش در پوست
افتادگی و شل شدن پوست در استفاده طولانی مدت
اما با این وجود یک سری مزایا هم دارد که به عنوان نمونه می‌توان به نازک‌تر شدن موهای زائد، رشد دیرتر و باز شدن منافذ پوستی هم اشاره کرد. البته می‌توانید به کمک کرم‌های مخصوصی بعد از انجام این کار به پوست هم کمک کنید تا شادابی و جوان سازی بهتری داشته باشد.
استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد خانگی
و، اما جدیدترین و بهترین روش برای حذف مو‌های زائد بدن استفاده از لیزر‌های خانگی است. به کمک دستگاه لیزر مو‌های زائد بدن که انواع سری در اندازه‌های مختلف را دارد می‌توانید مو‌های هر بخش از بدن را حذف کرده و بدون اینکه احساس درد یا عوارض جانبی با خود به همراه داشته باشد از شر آن‌ها خلاص شوید.
یک مزیت دیگر این دستگاه‌ها نیز این است که دارای لامپ مخصوص جوان سازی پوست هم هستند. این نوع لامپ‌ها با تابانیدن نور مخصوص روی سطح پوست به جوان سازی و زیبایی پوست هم کمک می‌کنند.
استفاده از این دستگاه کمک می‌کند تا رشد مو‌های نیز کندتر شده و به مرور از حجم و رویش آن‌ها نیز کاسته شود. تا جایی که خبری از رشد مجدد مو‌ها نباشد؛ البته این به این معنی نیست که همه افراد برای همیشه از شر مو‌های زائد خلاص شوند. حذف دائمی به یک سری موارد وابسته است.
منبع: فرادید

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/336442/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟

آیا کودک شما لجباز است؟

با این بازی ها کمرویی کودکان را درمان کنید!

کودکان را هر چند وقت یکبار برای معاینه پیش پزشک ببرید!

قصه گفتن در خانه شما هم مثل خیلی از خانه‌ها فراموش شده؟

افزایش مسئولیت پذیری کودکان با مشارکت در کارهای خانه

کودکان 3 تا 7 ساله چقدر باید بخوابند؟

استرس امتحان در دانش آموزان

این معلم‌ها را برای کودکانتان انتخاب نکنید!

فواید دوستی در کودکان

برای نوزادتان مادر خلاقی باشید!

با کودکان طلاق چگونه رفتار کنیم؟

چرا کودکان بازی دالی موشه را دوست دارند؟

درمان اختلال «کم توجهی – بیش فعالی» بدون دارو

گریه روشی برای رسیدن به خواسته‌های کودک

از چندسالگی بچه‌ها را به اردوهای تابستانی بفرستیم؟

بچه ها از چه سنی می توانند گوشی هوشمند بگیرند و چقدر از آن استفاده کنند؟