غذای اصلی/ آش دوغ محلی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / ازسبزی محلی و سیرمحلی برای این آش استفاده شده.. واین آش مخصوص فصل بهار با سبزیهای محلی پخته میشه(تره محلی سالمانجا) که بهش میگن (سالمانجا آشی) آذربایجان
مواد لازم
2 کیلو ماست
3 کیلو آب
1 کیلو سبزی محلی(سالمانجا)
1 پیمانه نخودخیس شده و پخته شده
3/4 پیمانه برنج
1 عدد تخم مرغ
دوقاشق آرد
1 کاسه رشته پلویی محلی
نمک مقداری و یک فلفل خشک
مراحل
ابتدا ماست را بادور تند با همزن هم میزنیم.. بعدش با آب قاطی میکنیم به شکل دوغ دربیاد.. و از صافی رد میکنیم تا یک دست بشه..
یک تخم مرغ را داخل دوغ میشکنیم و باهمزن تند هم میزنیم.. تخم مرغ باعث میشه که دوغ موقع پختن نبره.. و بعدش دوقاشق آرد رابه دوغ میریزم و باهمزن هم میزنیم تا قاطی بشه و گلوله نشه..
قابلمه را روی شعله زیاد میزاریم.و مرتب هم میزنیم و نخودپخته شده و برنج خام شسته شده را حین هم زدن به مواد اضافه میکنیم.. تا با دوغ بپزد نباید درحین هم زدن توقف کنیم تاوقتی که به جوش بیاد ح
وقتی به جوش آمد سبزی را که ازقبل خرد کرده و شسته شده به آش اضافه میکنیم.. و مقداری نمک نیز به آش اضافه میکنیم.. و بعدازاینکه مواد آش کاملن پخته شد درآخر رشته رابه آش اضافه میکنیم و زیر شعله راکم کرده و بعداز یک ربع یا 20 دقیقه که آش جا افتاد آمادس نوش جان.. حتمن امتحان کنید.. این آش با سبزی آش هم پخته میشه و خوشمزه میشه.. اگر سبزی محلی بودچه بهتر.. نوش جان 😋😍
-
سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱:۵۴
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/335252/