آریا بانو

آخرين مطالب

میزاردور/ تارت شکلاتی کاراملی خانه داري

میزاردور/  تارت شکلاتی کاراملی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سرآشپز پاپیون / تارتلت های روسی یکی ازانواع دسرهای روسی هست که تنوعش خیلی زیاده واز خمیر گرفته دستورات مختلفی داره تا فیلینگ که با موسها کرمها وچیزای مختلفی پر میشه.
مواد لازم خمیر پته سوکره شکلاتی
آرد170 گرم
پودر کاکائو15 گرم
آرد بادام30 گرم
پودر قند60 گرم
نمک2 گرم
وانیل‏1/2 قاشق چای خوری
کره (سردمکعبی برش خورده)100 گرم
تخم مرغ40 گرم
مواد لازم کرانچ بادام زمینی
شکریک فنجان
شربت ذرت (گلوکز)1/2 فنجان
آب1/2 فنجان
بادام زمینی بوداده1 فنجان
کره2 قاشق چای خوری
جوش شیریننصف قاشق چای خوری
وانیل‏1/2 قاشق چای خوری
کارامل
آب1/3 پیمانه
شکر1 پیمانه
کره30 گرم
خامه صبحانه1 پیمانه
نمک1/8 قاشق چای خوری
وانیل‏1/8 قاشق چای خوری
مواد لازم موس تریپل چاکلت
خامه‏ سنگینیک ویک چهارم لیوان
تخم مرغ (زرده)2 عدد
شکلات چیپسی2 فنجان
نمک دریایی1/4 قاشق چای خوری
عصاره وانیل1 قاشق چای خوری
مواد لازم
شیر ( یا 11 ق غ)
2/3 پیمانه
کره (یا 5 ق غ)
1/3 پیمانه
طرز تهیه تارت شکلاتی کاراملی chocolate caramel tart
زمان تهیه 60دقیقه
زمان پخت 65دقیقه
1
خمیر پته سوکره آرد.آرد بادام.پودر شکر.نمک.کره. داخل ظرف گود وحدود ده دقیقه داخل یخچال نگه دارید ازیخچال خارج کنید.بادور متوسط همزن بزنید تاحالت شنی پیدا کنه. وانیل تخم مرغ را اضافه کنید باسرعت متوسط بزنید تاخمیر شکل بگیره بعد با نوک انگشتتون به آرامی ورز بدین وقتی کامل ترکیب شد بین دوپلاستیک فریزر کامل پهن کنین داخل یخچال به مدت یکساعت بزارین بمونه.بعد خنک شدن بیارین شما احتیاج دارین به رینگ که درشکلهای مختلفی وجود داره من ازدورینگ گرد ودورینگ بیضی استفاده کرد خمیررو بادست جمع کنین دوباره بین دو پلاستیک پهن کنین باوردنه روی پلاستیک بکشین خمیر باید نازک باشه ضخیم نباشه بارینگ گرد یه دایره بزنین داخل سینی بزارین و به اندازه ارتفاع رینگ ها برش طولی بزنین باچاقو وداخل رینگ بزارین به لبه ها خوب فشار بدین بچسبه وباچاقو لبه های اضافی خمیر رو بگیرین.داخل تارت رو با نخود لوبیا پرکنین تا خمیر پف نکنه خراب بشه بزارین دوباره به مدت یه ربع تانیم ساعت دریخچال تا خنک بشه (درفر بادما180درجه ازقبل گرم شده دمارو رو 170بزارین به مدت 17دقیقه)من درسولاردام پختم.ازقبل گرم کردم وتارتها بعد خنک شدن در سولار دردمای 170درجه به مدت 12دقیقه پخت درآوردم لوبیا نخودارو درآوردم دوباره داخل سولار سه دقیقه زمان دادم.بعد پخت یک ربع بزارین توفر خاموش بمونه وبعد بزارین کامل خنک بشه رینک به آرامی بردارین.
2
کرانچی بادام زمینی یک صفحه سیلیکونی(ترجیحا)حاضر کنین ویا کف یه سینی چرب کنین باکره (من کاغذ روغنی گذاشتم خیلی چسبید به سختی جداکردم بهتره یا کف سینی بریزید ویا کف صفحه سیلیکونی. دریک کاسه کره. جوش. وانیل.مخلوط کنین. دریک قابلمه شکر. شربت (جایگذین 》گلوکوز).آب روی حرارت متوسط ترکیب کنین وبزارین تا یکم غلیظ بشه بادام زمینی اضافه کنین مخلوط بشه و بزارین رنگ کرانچی به قهوه ای بزنه. کره وبقیه مواد بعداز تغییر رنگ اضافه کنین.بعد سریع بیارین رو صفحه بریزین خوب پهن کنید ضخامت حدود 1/4اینچ.بزارین سرد بشه بعد باچاقو تیکه تیکه کنین به تنهایی قابل خوردنه ولی برای دسر 4قاشق خورد شده این کرانچی رو میخوایم پس مقداری خورد کنین وبایه پیمانه بیسکوییت پودر شده مخلوط کنین بیسکوییت میتونه حاضری باشه ویا خودتون درست کنین.دراخر دوقاشق کاراملی که ازقبل حاظر کردین به مخلوط کرانچی وبیسکوییت اضافه کنین تا یه مخلوط خمیری به دست بیاد پهنش کنین بین دوپلاستیک وبزارین داخل یخچال.
3
کارامل شکر رو داخل یه تابه کوچیک بریزین یکم تکون بدین کامل مسطح بشود.بعد آب رو اضافه کنین تاسطح شکررا بگیره رو حرارت متوسط روشن کنین دیگه دست نزنین بزارین شکر کامل آب بشه وجوش بکنه کم کم موادتون تغییر رنگ میده وطلایی رنگ میشه وآبتون تبخیر میشه وقتی به این مرحله رسید (طلایی رنگ شد) حرارتو کم کنین.خامه رو ازقبل یکم با قاشق بزنین روون بشه به آرومی داخل مواد بریزین سریع مخلوط کنین کمکم غلیظ میشه بعد کره وباقی مواد اضافه وحرارتو خاموش کنین.کارامل بعد خنک شدن تویخچال بزارین.
4
موس تریپل چاکلت خامه سنگین وزرده رو داخل ظرف باهمزن یک دقیقه بزنین تامخلوط بشن بعد داخل قابلمه بریزین ورو حرارت کم مدام هم بزنین مخلوط باید داغ بشه ولی نباید بجوشه دقت کنین مدام هم بزنین وگرنه زرده ته میگیره.کمی که غلیظ شد از روحرارت بردارین داخل شکلات ها بریزین وهم بزنین تاکامل شکلات ها آب بشه.این مرحله رویاییه😍وانیل نمک اضافه و بزاریدش یخچال تاخنک بشه
5
خامه سنگین ابتدا کره روی یک حرارت پایین آب کنین من بن ماری کردم.کره فقط باید ذوب بشه.شیر دردمای محیط مدتی باشه کره هم بعد ذوب شدن خنک بشه دراین مرحله کره به شیر اضافه و با همزن بزنین حدود 3دقیقه به مدت یکی دوروز در یخچال قابل نگه داریه برای این دسر مواد رو دوبرابر کنین.
6
بعد از اینکه تمام مواد رو حاظر کردین حالا نوبت پرکردن تارتها بااین مواده اول کف تارتهارو با یه لایه نازک ازکرانچی بادام زمینی بپوشونین بعد باقیف نوکشو گرد سوراخ کنین کارامل بریزین و لایه بعدی رو هم از موس تریپل چاکلت پرکنین و بزارید یخچال. این تارتها خیلی خوشمزه هستن ودر قالب های تارت بزرگ هم تهیه میشن.
سایر نکات تارت شکلاتی کاراملی chocolate caramel tart
برای تزیین روی این دسرهای اختیاریه میتونین به سلیقه خودتون کار کنین من نصف پاکت خامه صبحانه با دوقاشق پودر خامه زدم تا سفت شد نصف خامه رو دوقاشق کارامل ریختم ونصف دیگه رو موس تریپل چاکلت وبا قیف روی تارتها زدم .موفق باشین

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/330114/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصنیف کردی «شیرین‌ شیرین» با اجرای استاد شهرام ناظری

آهنگ «منو نگاه کن» با صدای حامد همایون

معاون وزیر دادگستری: 8 هزار زندانی خارجی داریم که بسیاری از آنها حاضر نیستند به کشورشان بروند

سردار حاجی زاده، دکتر جعفر یاحقی و مریم قربانزاده برندگان نشان فرهنگی هنری "فردوسی" شدند

معاون درمان وزارت بهداشت: استفاده از کارتخوان برای پزشکان الزامی است

نجات کودک کرمانی از چنگ آدم‌ربایان قبل از انتقال به افغانستان

شهریاری: متاسفانه مردم به جای ترمیم دندان مجبور به کشیدن دندان می‌شوند

طوفان شدید خاک در روستای امین‌آباد جنگل رشتخوار

حداد عادل: در صداو سیما دیده می‌شود که از کلمات خارجی استفاده می‌شود

از «خودروهای نا ایمن» تا «انسان ایرانی در فضا»

قتل زن 70 ساله با 36 ضربه چاقو در تهران

تصاویری رعب‌آور از سرقت و حمله مسلحانه به آپارتمان مسکونی درتهران

تمرین فضانوردان ⁧آرتمیس⁩ برای بازگشت به ماه

لحظۀ رو به‌ رو شدنِ پلنگ ایرانی با دوربین

زندگی بزرگان/ ماجرای عصبانیت شهید باکری از یک راننده در جبهه

2 روش آسان و جذاب برای رهایی از گرمای تابستان!

خوراکی لذیذ برای طرفداران بادمجان

دستور پخت خوراک ویژه مرغ در ظرف شیشه‌ای

آنتی هیستامین را خودسرانه مصرف نکنید!

درمان آلرژی فصلی با طب ایرانی

شایع‌ترین علائم بیماری دیابت

خزعلی: نقض حقوق زنان در آمریکا اسناد بسیاری دارد

آموزش ساخت یک کاردستی جادویی

هدفون‌های دوربین‌دار مجهز به هوش مصنوعی متا در راه است

فردوسی هویت ایرانی را بر دو بال ایران‌دوستی و ولایت‌پذیری در مسیر کمال به پرواز درآورد

کتابی که دکتر زنده دل آن را تالیف کرده است

برونو فرناندز در منچستر یونایتد می‌ماند

مدافع اسپورتینگ: طارمی دوران زیبایی را در پورتو گذراند

آقایی‌پور مدعی اما غمگین مقابل پرسپولیس

با برد آلومینیوم مقابل پرسپولیس یک زندانی آزاد شد

آقای گل فوتسال آسیا در یک‌قدمی گیتی‌پسند

تصمیم رئال در مورد مودریچ؛ باید خداحافظی کنی!

یورگن کلوپ برای ضبط ویدیو خداحافظی به آنفیلد رفت

بهترین سرمربی تاریخ ملی‌پوشان ایران را سورپرایز کرد

دو منبع تایید کردند؛ کاپیتان یونایتد نزدیک به بایرن

واکنش عادل فردوسی پور به پرونده فساد در فوتبال ایران

«افعی تهران» از حاشیه جدیدش گذر خواهد کرد یا نه؟

علاقه و شعف فلور نظری از یک فرهنگ در آلمان

بازی جالب جمله ساختگی لیلا اوتادی با مهران غفوریان

حوال و هوای بهشتی حرم رضوی که خانم مجری منتشر کرد

تصویر نادرست جنگ‌طلب بودن ایرانی‌ها در دهه 60 را سینما شکست

خلطره بازی با سکانسی از ارژنگ امیرفضلی در «ساعت خوش»

واکنش قاطع دبیر «جشنواره کن» به اعتصاب ها و افشاگری‌ها

داروی کاهش وزن می تواند خطر حمله قلبی را تا 20 درصد کاهش دهد

پلمب کارخانه ماکارونی در تهران

بازارهای زیرزمینی خرید و فروش عقرب در ایران

چرا تصرف خارکیف برای پوتین مهم است؟

اعطای نشان فرهنگی هنری "فردوسی" به سردار حاجی زاده

استتار حرفه ای «سگ ماهی» در ماسه های ساحل

شکار حیرت انگیز غزال توسط یوزپلنگ