آریا بانو

آخرين مطالب

10 اشتباه بزرگ که در هنگام شستن صورت مرتکب می شوید پزشکي

10 اشتباه بزرگ که در هنگام شستن صورت مرتکب می شوید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله سلامت / پاک کننده مناسب آن است که کاملا چرک و آرایش را از صورت شما پاک کند اما چربی طبیعی پوستتان و سلول‌های سالم آن را از بین نبرد.
شوینده‌ای پیدا کنید که این کار را انجام دهد و نه خیلی ضعیف باشد (که مجبور باشید دو بار صورتتان را با آن بشویید یا خیلی آن را روی پوستتان بکشید) و نه خیلی قوی (که پوستتان را قرمز و حساس و خشک کند).
شستن بیش از اندازه
شستن صورتتان یک تا دو بار در روز کار خوبی است اما بیشتر از آن می‌تواند پوستتان را اذیت کند و موجب تولید بیش از حد چربی گردد.
اگر روزی آرایش نکردید، زیاد ضد آفتاب نزدید و یا عرق نکردید، شب از پاک کننده صورت استفاده نکنید و فقط صورتتان را با آب ولرم بشویید. اگر هر از گاهی به پوستتان اجازه دهید از این چرخه محصولات خلاصی پیدا کند، خوب است.
استفاده از آب با دمای نامناسب
باورعمومی: آب گرم منافذ پوست را باز و آب سرد آن‌ها را می‌بندد. حقیقت این است که منافذ ماهیچه‌ای ندارند که آنها را باز کند یا ببندد.
با اینکه ممکن است آب گرمی که به پوستتان می‌خورد حس خوبی به شما دهد اما می‌تواند چربی‌های طبیعی و محافظت کننده پوست را دچار مشکل کرده و باعث خشکی بیش از حد یا تولید بیش از اندازه سبوم شود. آب ولرم بهترین چیز برای پاک کردن مناسب و موثر پوست است.
لایه برداری بیش از حد
لایه برداری یک راه مناسب برای جداسازی سلول‌های مرده پوست است اما اعتدال هم در این کار مهم است.
از لایه بردارهای دانه دار استفاده کنید (اسکراب‌های شکری یا آنهایی که اسیدهای میوه دارند انتخاب‌های ملایم تری هستند) و حداکثر هفته‌ای دو یا سه بار آنها را به کار ببرید. به جای پارچه برای کشیدن روی پوست از انگشتانتان استفاده کنید تا مانع کشیده شدن یا آزار پوستتان شوید.
آب نکشیدن خوب پوست
اگر در آب کشی صورتتان خساست کنید، باقیمانده‌هایی که از شوینده روی پوستتان می‌ماند ممکن است منافذ پوست را مسدود و پوست را خشک کند. کاملا صورتتان را آب کشی کنید حتی اگر صبح است و دیرتان شده یا شب است و به شدت خسته‌اید.
بینی و اطراف صورتتان مانند خط رویش مو و خط فک شما از معمولترین مناطقی هستند که فراموش می‌شوند، پس کمی به آنها توجه کنید!
استفاده از محصولات آسیب زننده
یک لطفی در حق پوستتان بکنید و از چیزهایی که به آن آسیب می‌زنند مانند عطرها، رنگ‌ها، و مواد نگهدارنده (مانند پارابن‌ها) استفاده نکنید.
سدیم لوریل سولفات یکی دیگر از چیزهایی است که باید از آن دوری کنید. این ماده به عنوان از بین برنده پوست‌های اضافی استفاده می‌شود ولی خودش می‌تواند باعث حساسیت و واکنش آلرژیک شود.
همیشه مواد تشکیل دهنده روی محصولات زیبایی و بهداشتی را بخوانید.
حوله را روی پوست کشیدن
حوله را روی پوستتان نکشید، فقط با آن ضربه‌های آرام بزنید. کشیدن حوله روی پوست می‌تواند خیلی خوشایند باشد ولی پوستتان را می‌کشد و اذیت می‌کند و این اتفاق می‌تواند برای میزان الاستین شما خطرناک باشد. هر حوله‌ای که دم دستتان است، مثلا یک حوله استفاده شده را برندارید.
باکتری را انتشار ندهید؛ به خصوص روی یک پوست عالی و تمیز. وقتی می‌خواهید صورت شسته شده خود را خشک کنید، یک حوله نرم و تمیز بردارید.
صبر برای مرطوب کردن
برای افزایش میزان جذب رطوبت، بلافاصله پس از تمیز کردن پوست وقتی هنوز نم دارد، از مرطوب کننده استفاده کنید. برای استفاده از سرم‌ها و دیگر محصولات محافظت از پوست و مو هم همین روش را انتخاب کنید.
اگر صبر کنید تا پوستتان کاملا خشک شود، ورود عناصر فعال مرطوب کننده به پوست سخت‌تر می‌شود و منجر به چرب یا چسبناک شدن پوست خواهد شد.
خرج کردن زیاد
خیلی عاقلانه نیست که بخواهید فقط برای یک شوینده صورت مقدار زیادی پول خرج کنید. یک پاک‌کننده ساده با مواد سازنده طبیعی کافی است و بقیه پولتان را برای خرید محصولاتی که روی پوستتان می‌مانند و فواید طولانی مدت دارند، مثل سرم‌ها و مرطوب کننده‌ها خرج کنید.
ترس از چربی‌ها
چربی‌ها برای مدتی طولانی دشمن درجه یکی بودند که منافذ پوست را می‌بستند اما اکنون این طرز تفکر در حال تغییر است. متخصصان می‌گویند که افراد با انواع مختلف پوست می‌توانند از پاکسازی پوست با چربی بهره ببرند، حتی پوست‌های چرب یا آسیب دیده! به هر حال چربی، چربی را در خود حل می‌کند.
چربی‌هایی هستند که منافذ پوست را از آلودگی و باکتری پاکیزه می‌کنند و به خوب شدن یا تعادل پوست کمک می‌نمایند. به دنبال محصولات تمیزکننده چربی باشید که از چربی‌های گیاهی و طبیعی تولید شده‌اند و یا حتی می‌توانید از یک روغن بادام باکیفیت، روغن هسته زردآلو، روغن دانه انگور یا روغن گل آفتابگردان که در سوپرمارکت موجود است استفاده کنید (روغن نارگیل و زیتون برای برخی افراد کارساز است ولی گزارش شده که برای بعضی افراد مشکل ایجاد می کند).
خیلی ساده روغن را روی پوست خود ماساژ دهید و سپس با یک پارچه تمیز آغشته به آب گرم صورتتان را تمیز کنید. فقط مطمئن شوید که کامل صورت خود را تمیز کرده‌اید تا چربی اضافی روی پوستتان نماند و منافذ تمیز بمانند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/328403/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توصیه‌هایی برای قبل از پدر شدن

چهار بازی مهارتی برای کودکان

وابستگی کودک را چگونه درمان کنیم؟

دلبستگی کودکان زیر دو سال را جدی بگیرید!

اگر کودکتان مدام می گوید حوصله ام سر رفت!

تفاوت کابوس و هراس شبانه در کودکان

نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

چگونه فرزندمان را به خوب حرف زدن تشویق کنیم؟

تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است