آریا بانو

آخرين مطالب

رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور:

112 طلبه و روحانی با کرونا کشته شدند پزشکي

112 طلبه و روحانی با کرونا کشته شدند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور از فوت جمعی از جامعه روحانیون و طلاب کشور در اثر ویروس کرونا خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا شفیع زاده، رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور، با اشاره به فعالیت های جهادی اساتید و طلاب بسیجی طی دو ماه گذشته، اظهار داشت: طی این مدت مقام معظم رهبری سه بار از تلاش ها و زحمات طلاب و روحانیون جهادگر و بسیجی قدردانی و تشکر کردند. یک مرتبه در سخنرانی اوایل سال جدید، مرتبه دوم در سخنرانی به مناسبت نیمه شعبان و مرتبه سوم در سخنرانی به مناسبت نیمه ماه مبارک رمضان بود.
وی افزود: مقام معظم رهبری در هر سه سخنرانی شان از طلاب جهادگر و بسیجی نام بردند و به غیر از کادر درمانی و وزارت بهداشت، کمتر نهادی را می توان پیدا کرد که اینگونه مورد توجه رهبر انقلاب قرار بگیرد و این رضایتمندی ایشان قطعاً موجب دلگرمی طلاب و جهادگران بسیجی خواهد بود.
شگفتی کارشناسان سازمان جهانی بهداشت از فعالیت های جهادگران
رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور با بیان اینکه فعالیت های طلاب و جهادگران بسیجی موجب شگفتی کارشناسان سازمان جهانی بهداشت شده بود، ابراز داشت: این کارشناسان با مشاهده طلاب بسیجی در کمک و پرستاری به بیماران کرونایی وقتی از تخصص این افراد سوال کرده بود، آقای حریرچی به ایشان گفته بود، این افراد روحانیون کشورمان هستند که به صورت جهادی و داوطلبانه مشغول خدمت به مردم می باشند.
تشکر مسئولان وزارت بهداشت از طلاب و جهادگران بسیجی
وی افزود: آقای حریرچی معاون وزیر بهداشت نیز چندین مرتبه از حضور طلاب و جهادگران بسیجی در کمک به کادر درمانی تقدیر و تشکر کردند و حتی گفته بودند بنده دست طلاب و روحانیون جهادگر بسیجی را می بوسم که مخلصانه آمدند و در این شرایط سخت به ما کمک کردند.
حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده با بیان اینکه فضای دعا و مناجات نباید به بهانه مقابله با کرونا کمرنگ شود، گفت: مبانی دینی و اعتقادی نباید کمرنگ شود زیرا معتقدیم با اتکاء به مبانی دینی می توان بر این مشکلات فائق آمد.
وی با بیان اینکه شهید دانستن کادر درمانی از طرف مقام معظم رهبری که در راه مقابله با کرونا جان خود را از دست می دهند، بر اساس همین مبانی دینی است، افزود: این امر موجب شد کادر درمانی در راستای خدمت به مردم انگیزه بیشتری پیدا کنند زیرا مشاهده می کردند که این اقدامات ایشان مورد تقدیر واقع شده است.
عضویت 200 هزار طلبه در بسیج/ 10 هزار طلبه بسیجی در میدان خدمت به مردم
حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده با اشاره به حضور جهادی طلاب بسیجی در خط مقدم مبارزه با کرونا، عنوان داشت: سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور حدود 200 هزار عضو دارد که از این تعداد فعلاً حدود 10 هزار نفر برای خدمات رسانی در قالب گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلف مبارزه با ویروس کرونا در مراحل پیشگیری، درمان و امور مربوط به متوفیان و خانواده‌های ایشان دعوت به همکاری جهادی شدند که اگر بخواهیم این تعداد را به صورت نفر ساعت محاسبه کنیم، حتماً به رقم چند صد هزار می‌رسیم.
اعزام 4563 مبلغ به بیمارستان ها
وی با بیان اینکه فعالیت طلاب و گروه های جهادی بسیجی با کمک و هم افزایی سایر نهادها و دستگاه های دیگر بود، ادامه داد: یکی از اقدامات جهادگران کمک به بیماران کرونایی برای انجام کارهای شخصی و نیز کمک برای اقامه نماز و توصیه به دعا و توسل بود. بر همین اساس تعداد 1896 نفر از اساتید طلاب و روحانیون بسیجی جهت تقویت روحیه کادر پزشکی و پرستاران در بیمارستانها حضور یافتند و تعداد 4563 مبلغ با همکاری دیگر نهادهای حوزوی به بیمارستان های کل کشور اعزام شدند.
تشکیل تیم‌های مشاوره
حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده افزود: همچنین 770 مورد اهدای خون توسط طلاب و روحانیون به بیماران، توزیع بسته‌های بهداشتی و غذایی، تشکیل تیم‌های مشاوره برای خانواده بیماران مبتلا به ویروس و ایجاد روحیه در آن‌ها و تفقد علما و روحانیون از بیماران بستری شده و خانواده آنان و بدرقه درمان‌یافتگان بخشی از کار آن‌ها را تشکیل می‌داد.
رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته درخصوص اموات کرونایی یکی از مهم‌ترین کارها بود، تصریح کرد: پیگیری‌های مستمری برای تبیین و اجرایی شدن فتوای مقام‌معظم رهبری برای غسل، کفن، دفن و نماز میت اموات کرونایی انجام شد زیرا اوایل به این مسئله توجه نمی‌شد، ولی بحمدالله هم‌اکنون در همه جا انجام می‌شود.
فعالیت 913 طلبه در تغسیل، کفن، دفن اموات کرونایی
وی با بیان اینکه 913 نفر از طلاب بسیجی به طور دائم و شبانه روز در آرامستان های سراسر کشور حضور داشتند، گفت: حضور طلاب در آرامستان‌ها جهت مراسم تغسیل، کفن، دفن و انجام نماز میت و توصیه به خواندن قرآن و ادعیه و نماز شب اول قبر برای اموات از اقداماتی بود که در این راستا صورت می‌گرفت.
سرکشی از خانواده های متوفیان
حجت الاسلام والمسلمین شفیع زاده ادامه داد: سرکشی از خانواده متوفیان و ارتباط تلفنی و پیامکی، موجب تسلی خاطر ایشان شد و چون برگزاری مجالس ختم و رفت‌وآمدها ممنوع بود، طلاب جهادی اقدام به برگزاری مجالس ترحیم و ختم قرآن برای اموات کرونایی در فضای مجازی می کردند و این قبیل اقدامات در روحیه بخشی به خانواده های متوفی بسیار موثر بود. همچنین توزیع بسته معیشتی و موادضدعفونی برای خانواده‌های اموات کرونایی و تهیه و توزیع غذا برای خانواده‌های داغدار به صورت مستمر انجام می‌شد تا حداقل بتوانیم تسکینی بر درد آن‌ها باشیم.
فعالیت طلاب جهادگر در 38 عرصه
رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور با بیان اینکه اقدامات طلاب و جهادگران بسیجی بازتاب‌های بسیار ارزشمندی را برای جامعه روحانیت در اذهان مردم و کادر درمانی ایجاد کرده است، عنوان کرد: طلاب و روحانیون بسیجی هم اکنون در 38 عرصه به‌کارگیری شده‌ و فعالیت می کنند.
وی با اشاره به اقدامات طلاب بسیجی و گروه های جهادی در زمینه جلوگیری از انتشار ویروس، اظهار داشت: 17024 مورد غربالگری خانواده‌ها، 20794 مورد ضدعفونی معابر و مکان‌های عمومی، آموزش 1523 نفر از طلاب و روحانیون جهت تولید مواد ضد عفونی کننده، استقرار طلاب و روحانیون در ایستگاه های سلامت، ارسال پیامک‌های بهداشتی و... از جمله این اقدامات بود. البته برای ساماندهی و برنامه‌ریزی این کارها قرارگاه‌های جهادی تشکیل شد و الحمدلله با پیگیری های مستمر نتایج خوبی هم حاصل شد.
وی ضمن بیان انواع خدمات ارائه شده توسط طلاب و جهادگران بسیجی در بیمارستان ها، ابراز داشت: بعد از اعلام آمادگی و هماهنگی با وزارت بهداشت و درمان، قرار شد کار پرستاری از بیماران کرونایی و ایجاد روحیه، امیدبخشی و یاری‌رسانی به آنان و کادر درمانی جزو وظایف جهادگران باشد.
تشکیل تیم های ویژه ضدعفونی
رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور افزود: ترویج روحیه معنوی، دعا و تضرع به درگاه الهی توسط روحانیون و همچنین تبلیغ چهره به چهره با بیماران و کادر درمانی و امیدبخشی با رعایت اصول بهداشتی، تهیه و توزیع بروشور با محتوای فضیلت دعا، انتشار احادیث پزشکی در فضای مجازی و تبیین آن ها به کادر درمانی توسط طلاب و نیز تشکیل تیم های ویژه ضدعفونی از دیگر کارهایی بود که این جهادگران برعهده داشتند.
شهادت هفت روحانی در جبهه سلامت
وی با اشاره به تعداد مبتلایان جامعه روحانیت به بیماری کرونا، اظهار داشت: حدود 400 نفر از طلاب و روحانیون در سراسر کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند که متاسفانه 112 نفر از این عزیزان فوت کردند. بر اساس بررسی های قطعی و اسناد و مدارک موجود 7 نفر از طلاب و روحانیون که در مراکز درمانی و سایر عرصه ها مشغول خدمت بودند به شهادت رسیدند و از نظر ما باید به عنوان شهید خدمت سلامت شناخته شوند و پیگیری های لازم در این خصوص همچنان ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/328068/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی یک فرشته کار بد می کند!

احساسات ناخوشایندی که کودک باید تجربه کند

چه موزیکی مناسب بچه ها است؟

بازیهایی مناسب بچه های بیش فعال

چگونه با بچه‌هایمان دوست باشیم؟

در چه مواقعی باید کودکمان را پیش روانشناس ببریم؟

نابغه پروری را از چه سنی شروع کنیم؟!

مهم ترین عوامل بددهنی کودکان و راه حل های اصلاح بدزبانی

با چند روش ساده استعداد کودکتان را شناسایی کنید !

چرا کودکتان مو می کشد؟

کودکتان را با این روش ها نخبه کنید !

رفع عذاب وجدان مادران شاغل با این روش ها !

بچه‌های باهوش چه اسباب‌ بازی‌ هایی دوست دارند؟ (قسمت اول)

بچه‌های باهوش چه اسباب‌ بازی‌ هایی دوست دارند؟ (قسمت دوم)

تاثیر قصه بر زندگی و آینده ی کودک

کودک شما هم اعتیاد به تبلت دارد؟

هنگام طلاق با کودکتان علیه همسرتان یارکشی نکنید

با جای خالی پدر یا مادر بعد از طلاق چه کنیم؟

نقش بازی در رشد کودک

راهکارهای آموزش مسئولیت پذیری به کودکان

چگونه کودکمان را کتاب خوان کنیم؟

نکاتی راجع به جدا کردن اتاق کودک

مقایسه کودکان با یگدیگر چه عواقبی دارد؟

بزرگ شدن کودکان در ازدواج‌های بی‌عشق

فرق بیش‌فعالی با افسردگی و تیزهوشی

علت وسواس در کودکان چیست و چگونه درمان می شود؟

راه‌های افزایش عزت نفس در کودکان

انواع هوش کودک

به کودک دچار اختلال استرس پس از سانحه چگونه کمک کنیم؟

دلبند افسرده من

برای انتخاب مدرسه چه معیارهایی باید در نظر گرفت ؟ (1)

چگونه از فرزند خود یک نابغه بسازیم

برای انتخاب مدرسه چه معیارهایی باید در نظر گرفت ؟ (2)

آیا می توان شخصیت کودک را تغییر دهید؟

موسیقی درمانی یکی از روش های درمانی برای کودکان مبتلا به اوتیسم

مهد کودک قبل از مدرسه خوب است یا بد؟

پدران دختر دار بخوانید !

چرا کودکان استرسی می شوند؟

توصیه مهم به مادر و پدر ها برای باز شدن مدارس

به روان کودک تجاوز نکنید!

چطور کودکمان را برای مدرسه رفتن آماده کنیم؟

چه چیزهایی سبب نگرانی بچه‌ها از رفتن به مدرسه می‌شود؟

چرا بچه های امروز کمتر شاد هستند؟

یک شروع شاد برای ماه مهر

خیلی قاطع به فرزندتان بگویید: «نه»

آیا کودکان امروز باهوش‌تر از کودکان دیروزند؟

راهکار هایی برای پیشگری از اضطراب کودکان در مهد کودک

4 عادت رایج در کودکان که باید مراقب آن بود

بلوغ زودرس را جدی بگیرید

افزایش قدرت حافظه و یادگیری کودکان با ورزش های هوازی