آریا بانو

آخرين مطالب

نمکی: بخش بهداشت همواره سرباز خط مقدم جبهه سلامت است گفتگو

  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس / وزیر بهداشت در پیامی با تبریک روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، گفت:بخش بهداشت همواره سرباز خط مقدم جبهه سلامت بوده و در تاریخ جمهوری اسلامی ایران نیز این امر به کرات اثبات شده است.
سعید نمکی وزیر بهداشت در پیامی روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای را تبریک گفت و افزود: همکاران عزیز بهداشت حرفه‌ای با تلاش شبانه‌روزی و با هدف عالیه تامین، حفظ و ارتقای عالی‌ترین‌ درجه‌ سلامت‌ جسمانی‌، روانی، اجتماعی‌ و معنوی شاغلین‌ در پیشگیری و کنترل کووید 19 در محیط‌های کاری نقش بسیار چشمگیری را ایفا نموده‌اند.
در متن پیام وزیر بهداشت آمده است: فرصت را غنیمت شمرده و فرا رسیدن روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، مصادف با 28 آوریل 2020 و نهم اردیبهشت 1399 را با قدردانی از تلاش‌گران، دست اندرکاران، همکاران به‌ویژه بازرسان و کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، اعضای هیأت علمی، کارگران و کارفرمایان گرامی می‌دارم.
با تقارن این روز جهانی با همه‌گیری جهانی کووید-19، سازمان بین‌المللی کارILO بر آن شد که شعار روز جهانی امسال را «همه‌گیری جهانی را متوقف کنیم؛ با رعایت موازین ایمنی و بهداشت حرفه‌ای در محیط کار می‌توان جان انسان‌ها را نجات داد» تعیین کند.
بخش بهداشت بنا به رسالت اصلی خود که پیشگیری است، همواره سرباز خط مقدم جبهه سلامت بوده و در تاریخ جمهوری اسلامی ایران نیز این امر به کرات، چه در دوران دفاع مقدس و چه در سایر عرصه‌های مبارزه با بیماری‌های واگیر و غیر واگیر اثبات شده است.
همکاران عزیز بهداشت حرفه‌ای با تلاش شبانه‌روزی و با هدف عالیه تامین، حفظ و ارتقاء عالی‌ترین‌ درجه‌ سلامت‌ جسمانی‌، روانی، اجتماعی‌ و معنوی شاغلین‌ در پیشگیری و کنترل کووید 19 در محیط‌های کاری نقش بسیار چشمگیری را ایفا کرده‌اند و در اجرای گام اول فاصله‌گذاری اجتماعی با مشارکت در اجرای بسیج ملی پیشگیری و کنترل کووید-19 با تدوین پروتکل‌های پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در مشاغل مختلف و حساس و نظارت بر اجرای آن در قالب طرح تشدید بازرسی در ایام اداری و غیر اداری از صنایع، کارگاه‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی درمانی، پمپ بنزین‌ها، زندان‌ها، کمپ‌های کارگری و سایرمحیط‌های کاری و آموزش پیشگیری از بیماری کرونا ویروس به شاغلین، کارفرمایان، بهورزان و تیم بسیج مقابله با کرونا، نظارت بر ارائه خدمات بهداشت حرفه‌ای به شاغلین، گندزدایی صحیح محیط کار و اجرای دستورالعمل‌های مقابله با کرونا ویروس، گام‌های موثری در جهت کنترل این بیماری در جامعه کار و تولید برداشته‌اند.
همچنین در اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی نیز با مشارکت در تهیه راهنماهای اختصاصی برای 6 فعالیت اقتصادی اصلی جهت پوشش حدود 9 هزار شغل و مشارکت در طراحی سامانه اصناف و صنایع جهت نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی به حفظ سلامت نیروی کار که عامل توسعه اقتصادی کشور است، کمک کرده است.
نظر به اینکه تا مهار کامل این بیماری راه به نسبت دشواری در پیش رو داریم و طبق توصیه حکیمانه رهبر معظم انقلاب، لحظه‌ای نباید از شدت فعالیت‌ها کاسته شود تا مبادا شعله‌ای جدید از بیماری، دامن‌گیر شهر و یا استانی شود، انتظار می‌رود که ضمن تداوم اقدامات در راستای پیشگیری و کنترل این همه‌گیری جهانی، با توجه به درس آموخته‌های اخیر، برنامه‌ریزی میان مدت و دراز مدت را با مشارکت سه جانبه (دولت، کارفرمایان و تشکل‌های صنفی و کارگری) برای مقابله با بحران‌هایی این چنین، در دستور کار قرارداده و در راستای ارتقای تاب‌آوری فعالیت‌های اقتصادی کشور در مقابل بحران‌ها و همه‌گیری‌ها اقدامات لازم صورت گیرد و در نهایت تجریبات موفق خود را در اختیار نهادهای بین‌المللی قرار دهیم.
بدیهی است موفقیت در ریشه‌کنی این ویروس جز با همدلی، وفاق و همراهی عزیزانی همچون شما همکاران گرانقدر به دست نخواهد آمد و امیدوارم هر چه زودتر با گذر از این بحران، شاهد آرامش و شکوفایی روزافزون کشورمان مخصوصاً در حوزه کسب و کار باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/303064/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرستار کودک را در این شرایط اخراج کنید !

چرا فرزندم لکنت زبان دارد؟

10 نکته برای افزایش اعتماد به نفس در دختران

چگونه کودکانی شوخ طبع پرورش دهیم !

چرا نباید فرزندانتان را با کودکان دیگر مقایسه کنید

چطور می توان از اضطراب کودکان پیشگیری کرد؟

کودک درون باید بیاید بیرون

چرا فرزندم خجالتی است؟

چند نکته اساسی درباره بازی با کودکان

چگونه هوش هیجانی کودکان را بالا ببریم؟

برای مقابله با پرخاش‌گری کودک چه می‌توان کرد ؟

آیا کودک، برای تنها ماندن، آماده است؟

تاثیرات مثبت و منفی انیمیشن ها روی کودکان

چرا وابستگی برخی بچه ها به اقوام بیشتر از پدر و مادرشان است؟

معایب و مزایای مهد رفتن بچه ها

آموزش الفبا قبل از دبستان درست است؟

شناسایی اختلالات یادگیری در کودکان

چرا نباید کودکان را با هم مقایسه کرد

نکاتی که بهتر است والدین از آنها آگاه باشند !

معجزه ای که موسیقی بر کودکان دارد

برای بچه دار شدن تا چه سنی فرصت داریم؟

حافظه کودک را چگونه تقویت کنیم؟

چگونه انضباط شخصی را به کودکان آموزش دهیم؟

وقتی یک فرشته کار بد می کند!

احساسات ناخوشایندی که کودک باید تجربه کند

چه موزیکی مناسب بچه ها است؟

بازیهایی مناسب بچه های بیش فعال

چگونه با بچه‌هایمان دوست باشیم؟

در چه مواقعی باید کودکمان را پیش روانشناس ببریم؟

نابغه پروری را از چه سنی شروع کنیم؟!

مهم ترین عوامل بددهنی کودکان و راه حل های اصلاح بدزبانی

با چند روش ساده استعداد کودکتان را شناسایی کنید !

چرا کودکتان مو می کشد؟

کودکتان را با این روش ها نخبه کنید !

رفع عذاب وجدان مادران شاغل با این روش ها !

بچه‌های باهوش چه اسباب‌ بازی‌ هایی دوست دارند؟ (قسمت اول)

بچه‌های باهوش چه اسباب‌ بازی‌ هایی دوست دارند؟ (قسمت دوم)

تاثیر قصه بر زندگی و آینده ی کودک

کودک شما هم اعتیاد به تبلت دارد؟

هنگام طلاق با کودکتان علیه همسرتان یارکشی نکنید

با جای خالی پدر یا مادر بعد از طلاق چه کنیم؟

نقش بازی در رشد کودک

راهکارهای آموزش مسئولیت پذیری به کودکان

چگونه کودکمان را کتاب خوان کنیم؟

نکاتی راجع به جدا کردن اتاق کودک

مقایسه کودکان با یگدیگر چه عواقبی دارد؟

بزرگ شدن کودکان در ازدواج‌های بی‌عشق

فرق بیش‌فعالی با افسردگی و تیزهوشی

علت وسواس در کودکان چیست و چگونه درمان می شود؟

راه‌های افزایش عزت نفس در کودکان