آریا بانو

تشکیل 4 تیم واکنش سریع در شهرری برای مقابله با کرونا اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: در حال حاضر برای مقابله با کرونا چهار تیم واکنش سریع در شهرستان تشکیل داده‌ایم و در این تیم‌ها هم پزشک و هم روانشناس حضور داشتند.

به گزارش بانو نیوز ، علیرضا صدرایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با اشاره به شرح فعالیت‌های مرکز و بهداشت و درمان شهرری اظهار داشت: از همان ابتدای شروع اپیدمی ویروس کرونا در کشور در چند محور شروع به فعالیت کردیم و اقداماتی نظیر سطح‌بندی برای اقدامات درمانی و پیگیری در کل شهرستان ، تعیین و ایجاد مرکز پیش‌درمانی در قیام‌دشت، حسن آباد و مرکز نیک‌نژاد شهرری، استقرار پزشک دوره دیده و کارکنان برای آموزش و درمان و آموزش خودمراقبتی و یا احیاناً ارجاع به بیمارستان از جمله اولین و فوری‌ترین اقدامات ما بود.
وی گفت: بیماران مبتلا به کرونا بیشتر در بیمارستان فیروزآبادی به خصوص بخش عفونی این مرکز و همچنین بیمارستان‌های هفت تیر، رازی و حضرت صدیقه برده شدند و اقدامات زیادی برای تامین دارو و تجهیزات لازم برای این بیمارستان‌ها صورت گرفته شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری عنوان کرد: پیگیری وضع دارو ، ملاقات با پزشک عفونی و اطلاع‌رسانی در سطوح شهرستان و هماهنگی با شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها صورت گرفته است‌.
وی درباره مناطق پرخطر در شهرستان شهرری گفت: بررسی وضعیت پراکندگی بیماری کرونا و شناسایی مناطق پرخطرتر نشان داد که مناطقی مثل محله دولت‌آباد از بقیه مناطق در شهرستان خطرناک‌تر بوده است و ما قویاً پیگیر کاهش ساعت کار اصناف و مشاغل غیرضروری در محله دولت‌آباد بوده‌ایم. البته در سطح استان و شهرستان پراکندگی بیماری یکسان نبود و البته به ویژه نگران آسایشگاه سالمندان کهریزک هم بودیم و تیم‌های واکنش سریع ما در آنجا از ابتدای بیماری در آسایشگاه مستقر شده‌اند و حدود 1500 سالمند و 1000 نفر کارکنان این مجموعه را تحت کنترل قرار دادیم و همه ترددها را به آنجا کنترل و محدود کردیم.
صدرایی افزود: در حال حاضر چهار تیم واکنش سریع در شهرستان تشکیل داده‌ایم و در این تیم‌ها هم پزشک و هم روانشناس حضور داشتند و علاوه بر این گروه‌هایی برای آموزش مقابله با ویروس کرونا، گندزدایی و ضدعفونی کردن محیط و هم ارجاع به مراکز 16 ساعته که عملاً 24 ساعته بوده است ، در داخل تیم‌های واکنش سریع حضور دارند.
وی با اشاره به وضعیت فرودگاه امام خمینی (ره) تصریح کرد: ما در سطح منطقه اسلامشهر کنترل فرودگاه امام خمینی تحت پوشش ماست و همه پروازها را آنجا تب‌سنجی و کنترل کردیم و نمونه‌های مشکوک را به مراکز قرنطینه فرستادیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرری در پایان سخنان خود درباره آمار مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان ری توضیح داد: درباره آمار در استان تهران به صورت متمرکز با شهرستان‌های استان اعلام می‌شود و ما هم به تبع آن آمار جداگانه‌های برای شهرستان اعلام نکردیم و اکنون باید صرفاً به این مساله توجه کنیم که هیچ نقطه امنی در شهرستان ری نداریم و فقط برخی مناطق و محله‌ها مناطق پرخطرتری وجود دارد.
دکتر صدرایی درباره پیش‌بینی وی از بازه زمانی که در شهرری درگیری با شیوع بیماری کرونا وجود دارد، بیان داشت: پیش‌بینی‌های ما طبق پیش‌بینی وزارت بهداشت و طبق بررسی‌های علمی بیماری‌های اپیدمیک در ایران و سایر کشورهای جهان منطبق است و طبق همین گزارشات احتمالاً بتوانیم تا هفته پایانی فروردین ماه از پیک این بیماری گذر کنیم و اما در یک نگاه بدبینانه در صورت جهش ویروس یا اقدامات منفی برخی از مردم در جهت ادامه شیوع ویروس کرونا شاید تا پایان فصل بهار درگیر این بیماری خواهیم بود.
انتهای متن/*

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/284071/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه کودکی مسئولیت پذیر داشته باشیم؟

بازی کودک با اعداد

بچه ها از چه سنی باید تنها بخوابند؟

دروغگویی کودکان دلایل و راهکارهای مقابله

کم رویی ارثی نیست

9 برخورد اشتباه والدین با کودکان نوپا

تصاویر برهنه و کودکان ما

بچه‌ها از سه سالگی، لحن منطقی را می‌فهمند

پرورش اعتماد به نفس درکودک

کودک و میل جنسی

عوارض و درمان مکیدن انگشت کودک

راه های شناسایی بیش فعالی در کودکان

شناخت کودکان از خود

در مورد گفتاردرمانی چه میدانید؟

اسباب بازی های مناسب کودکان پیش دبستانی

کار کودکان در منزل،درست یا غلط؟

چه عاملی باعث ایجادحسادت فرزندان میشود؟

کودکان را برای روبه رو شدن با حوادث آماده کنیم

با کودک بدزبانم چطور رفتار کنم؟

با کودکم بعد از طلاق چطور رفتار کنم؟

افسون‌شدگان کوچک موبایل

آزمونی برای تشخیص کودکان بیش فعال

وقتی که کودکان مان دعوا می کنند

دلایل داشتن یا نداشتن فرزند دوم !

پاداش و محرومیت را فراموش نکنید

آموزش معذرت خواهی به کودک

افزایش حس مسئولیت پذیری با تقویت وجدان

نقش مادر در سخن آموزی کودک

گریه نوزادان را ترجمه کنید

آیا می خواهید فرزندتان نابغه باشد؟

چه زمانی به خواسته کودک نه بگوییم؟

کودکان متولد خرداد را اینگونه بشناسید !

از فرزند خود یک نابغه بسازید

30 کار که کودکان قبل از 12 سالگی باید ...

اضطراب جدایی را در کودکتان را از بین ببرید !

کودکان کار

تولد فرزند دوم چه تاثیری بر خانواده دارد؟

چگونه کنجکاوی کودک خود را تحریک کنیم؟

عوامل مختلف در دیر به حرف افتادن کودکان

آموزش رفتار به کودکان نوپا!

حفظ آرامش در هنگام برخورد با فرزند؟

نکاتی که قبل از تولد فرزند دوم باید به آن توجه داشت

استرس مغز کودکان را تغییر می‌‌دهد

روانشناسی کودک از روی نقاشی

اصولی برای سرگرم کردن کودک!

برای تقویت ذوق شعری فرزندان‌مان چه کنیم؟

تربیت خاموش و زیر پوستی

دوستان خیالی فرزندم

چرا بچه ها ناخن می جوند؟

9 قدم برای آسان کردن اولین جدایی والدین از کودک