صفر تا صد تهیه کوفته بزرگ!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای 6 عدد کوفته نسبتا بزرگ 🔴من از پیمانه پلوپز برای اندازه گیری استفاده کردم گوشت چرخ کرده400گرم
نخود خیس خورده از شب قبل 1پبمانه
برنج نمیه نصف پیمانه
سبزی پلویی 1 پیمانه
مرزه خشک 2ق غ
شوید خشک 2ق غ
ادویه ها شامل نمک.فلفل.زردچوبه.پودرگوجه فرنگی.وپودپاپریکا
پیاز درشت 1عدد
سس کوفته:
رب گوجه فرنگی 2ق غ
آب قلم حدودا یک لیوان
پیاز درشت سرخ شده 1 عدد
پوره گوجه فرنگی 1 لیوان
3تا 4 لیوان آب
طرز تهیه:
پیاز رو توی غذاساز میریزم تا نرم بشه نخود خیس خورده وگوشت رو میریزم ومیزارم چند پالس بزنه وبعد برنج وادویه ها رو میریزم ودستگاه رو روشن میکنم تا با هم مخلوط بشن
مواد رو به ظرف دیگه منتقل میکنم وسبزی ها رو اضافه میکنم وحسابی با دست ورز میدم تا چسبناک بشند
از قبل سس کوفته رو حاضر میکنم کهبه این صورت هست پیاز رو خوب سرخ کرده رب وپوره گوجه رو اضافه میکنیم نمک وفلفل زردچوبه و گوجه فرنگی رو به مواد اصافه میکنیم وقتی حسابی تفت خورد آب رو اضافه میکنیم ومیزاریم تا بجوشه تا سس نجوشیده کوفته رو داخلش نمیندازیم
حالا کوفته ها رو که حسابی ورز خوردند از هرکدوم به اندازه یک نارنگی درشت برمیداریم وسطش هر چیزی که دوست دارید میتونید بزارید که شامل آلو بخارا یا .زرشک با خلال بادام باشه وحسابی توی دست گرد میکنیم وآروم میزاریم توی سس ها در قابلمه رو اصلا نمیزاری چون امکان اینکه کوفته باز بشه خیلی زیاد هست حداقل 20 دقیقه تا نیم ساعت اجازه بدید بدون درب با شعله ملایم بجوشه وبعد درب قابلمه رو بزارید تا حدود 2ساعت ونوش جان کنید
اگر دوست داشتید میتونید نیم ساعت اخر پخت 1تا2ق غ مرزه خشک به آب کوفته اضافه کنید
سوالی بود زیر همین پست در خدمتتون هستم
منبع brochen.kuchen
-
چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۵:۵۱
-
۴۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/282932/