برای ناهار امروز بچه ها یک غذای رستورانی بپزید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - میهن فال / نودل گوشت
چی لازم دارم:
زمان آماده سازی: 1 ساعت
مدت زمان انتظار: 1 ساعت
نودل 200 گرم
گوشت 100 گرم
قارچ 100 گرم
اسفناج 100 گرم
پیاز 1 عدد (خیلی کوچک)
هویج نصف 1 عدد
فلفل سبز به میزان لازم
سیر 1 عدد
کنجد 1 قاشق چایخوری (بوداده)
شکر به میزان لازم
روغن کنجد به میزان لازم
چطور بپزم:
1- ابتدا مقداری آب را به جوش آورده و نودل ها را چند دقیقه داخل آب ریخته و بعد آبکش کنید.
2- گوشت ها را برش نازک داده و آن را با سیر، یک قاشق چای خوری شکر، یک قاشق چای خوری روغن کنجد، فلفل و نمک مخلوط کنید.
3- قارچ ها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید
4- اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید، آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید، پیاز، فلفل سبز و هویج را برش های 5 سانتی بزنید.
5- بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید، قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید.
6- نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. حالا غذای شما آماده است و می توانید میل کنید.
نکات:
• اگر دوست دارید به غذا مقداری سس سویا هم اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
• اگر نودل شما دارای ادویه مخصوص است آن را حتما به گوشت اضافه کنید.
• توجه داشته باشید که نودل شما مرحله دم کشیدن را نخواهد داشت پس طبق ذائقه تان آن را بپزید.
-
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹:۴۶
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/281998/