ذائقه ها/ دستور تهیه برگر برای گیاه خواران
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / بعضی ها گیاهخوارند و به همین دلیل گوشت قرمز مصرف نمی کنند، بعضی ها هم دلشان می خواهد، اما چون برای سلامتی شان مضر است، خوردن آن برایشان ممنوعیت دارد. این دو گروه از نعمت خوردن برگرها محروم اند. اما از آنجایی که ما همیشه سعی می کنیم همه جوانب را در نظر بگیریم، برای شما طرز تهیه برگری با سویا را آموزش داده ایم.
چی لازم دارم:
2 پیمانه سویا
1 عدد پیاز کوچک
1 پیمانه ذرت پخته
2 قس آرد سوخاری
1 عدد تخممرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
1 قچ زردچوبه
روغن به میزان لازم
چطور بپزم:
1. سویا را در مقداری آب و نمک به مدت 20 دقیقه خیس کنید. بعد از این مدت آبکش کنید و از روی آن آب سرد رد کنید.
2. سویا را در دست کمی فشار دهید تا آب آنها خارج شود. حالا آنها را به همراه پیاز چرخ کنید و در کاسهای بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.
3. تخممرغ را در مایه همبرگر بشکنید و به ورز دادن ادامه دهید. آردسوخاری و دانههای ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
4. از مایه برگر به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و در دست به شکل همبرگر فرم دهید.
5. همه مایه را به همین صورت به شکل برگر درست کنید و به مدت نیمساعت در یخچال بگذارید.
6. بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ کنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شکل ساندویچ درست کنید.
فوت و فن
زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر میکند. اگر احساس کردید مایه برگر کمی شل است و حالت نمیگیرد یک قاشق سوپخوری دیگر آرد سوخاری اضافه کنید.
-
جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹:۰۴
-
۴۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/274422/