آموزش تهیه گز آردی در خانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
300 گرم شکر ریز دانه
گلاب 1.پ
350 گرم بادکا یا گلوکز
5 عدد سفیده تخم مرغ
گز انگبین 2.ق.س
280 گرم مغز پسته
مراحل
اول شکر و گلاب را در ظرف مسی ریخته و با قاشق هم زده سپس روی حرارت گذاشته و دیگه قاشق نزنید ، روی حرارت زیاد تا شکر حل شود_
بعد بادکا را اضافه کرده هم زده تا کاملا حل شود. حالا حرارت را کم کرده تا شهد غلیظی درست شود
وقتی شهد غلیظ و کشدار شد گزانگبین را که از قبل در 1/4 آب انداخته بودیم به اندازه 2تا باقالی گزانگبین داخل آب بندازید حالا از صافی ردش میکنیم و به اندازه 2.ق.س داخل شهد ریخته و کمی هم میزنیم.
حالا سفیده ها را با همزن میزنیم تا فرم بگیرند. شهد که آماده و غلیظ شد از یک گوشه در سفیده کم کم شهد را اضافه کرده و با همزن برقی خوب میزنیم
شهد باید در سفیده سرد شود.در آخر سفیده و شهد را داخل ظرف شهد ریختهدو روی حرارت شروع به هم زدن می کنیم حرارت باید خیلی ملایم باشد.
20دقیقه باهمزن برقی میزنیم و بعد با قاشق چوبی هم میزنیم باید مواد را خوب زیر و رو کرد و الا گز از زیر شروع به سوختن و تغییر رنگ دادن به زرد می شود.
وقتی مواد خوب قوام گرفت و غلیظ شد از روی حرارت قابلمه را برداشته و مغزها را اضافه و هم میزنیم
بعد سینی را پر از آرد کرده گز را داخل سینی ریخته دستمان را آردی کرده و گز را به فرم دلخواه حالت میدهیم. گز باید 1شب در سینی بماند تا خودش را بگیرد.
حالا نکته گز انگبین را میتونید از عطاری ها بخرید اگه گیرتون نیومد میتونید به جاش از شیرخشت استفاده کنید اونم عطاری ها دارند🤗🤗🤗🤗
1نکته دیگه گلوکز را لوازم قنادی ها دارن بهتره گلوکز سفید یا بیرنگ بخرید توی رنگ گز تاثیر داره کمی و اینکه کار گلوکز قوام دادن به شهد و غلیظ شدن شهده🤗🤗🤗
نکته آخر اینکه گز بادامی خیلی خیلی خیلی خوشمزست ولی قبل بادام را مغز کرده کمی بو داده بعد داخل گز بریزید خیلی خوشمزست 🤗🤗🤗🤗🤗🤗امیدوارم امتحان کنید.
نوش جان😍😍
-
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰:۱۳
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/273964/