صبحانه/ کیک و سس پرتقالی بدون فر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
شکر 1/5لیوان(بسته به ترشی وشیرینی پرتقال کم وزیادش کنید من یک
لیوان ریختم)
نصف لیوان روغن مایع
آرد دولیوان
2 ق چ بکینگ پودر
نصف لیوان آب پرتقال تازه
2 ق غ رنده پوست پرتقال
برای سس پرتقالی
1 لیوان آب پرتقال
1 ق غ نشاسته ذرت
2 ق غ شکر
نصف بسته پودر ژله پرتقال
خامه صبحانه یاقنادی 50 گرم(من کمتر میزنم که رنگ سس بد نشه)
مراحل
تخم مرغها شکر ووانیل راکاملا مخلوط کردم تا کرم رنگ شد روغن و رنده پوست پرتقال وآب پرتقال رو اضافه کردم وبه همزدن ادامه دادم آردوبکینگ پودر رو سه بار الک کرده در سه مرحله اضافه کردم.
بذاریدفر روی درجه 180قرار دهید و کیک را بعد از چهل دقیقه چک کنید تا زمانی که تستر کیکتون تمیز در بیاد و پخته باشه کیکتون اماده میشه.
🌸طبق معمول توی قابلمه بافر خونگی پختم
🌸برای سس....آب پرتقال نشاسته شکر روباهم مخلوط کرده روی حرارت میذاریم تاکمی غلیظ بشه بعد پودرژله رواضافه میکنیم واز روی حرارت برمیداریم تاسردبشه حالا خامه رواضافه میکنیم وسس سردوروی کیک سرد میریزیم
(خامه راتاجایی اضافه کنید که رنگ سس خوشرنگ باشه وبه سفیدی نزنه زیادوکمش دست خودتونه من چشمی ریختم تابه رنگ دلخواهم دراومد)
(برای داخل سس اگرازخامه قنادی استفاده کردین چون شیرینه شکر سس روحذف کنید)
فر دست ساز خونگی 🌸 یه قابلمه میذارم روگاز یه پایه فلزی میذارم توی قابلمه گازو روشن میکنم در قابلمه رو میذارم تاداغ بشه مثل گرم کردن فر.....بعد میرم سراغ درست کردن موادکیک ومواد کیکمو توی قالب یاقابلمه یا هرچیزی که در مقابل گرماوداغی مقاوم باشه میریزم ومیذارم روی اون پایه فلزی توی قابلمه روگاز دمکنی میذارم وتایکساعت باحرارت ملایم روبه بالا میذارم کیکم درست بشه برای شیرینی هم همینکارو میکنم فقط تایم پخت شیرینی کمه وبرخلاف کیک که پفش میخوابه میتونم در قابلمه رو بردارم وشیرینیهارو چک کنم...
-
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۲:۳۱
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/273012/