آموزش تهیه کباب قزل آلا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - راسخون / مواد لازم ماهی قزل آلا 3 عدد
بادام پوست گرفته 50 گرم
روغن زیتون 50 گرم
آب لیمو به مقدار کافی
نمک و فلفل مقداری
طرز تهیه
شکم ماهی را چاک می دهیم و محتویات شکم را خارج می کنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشک می کنیم. بعد آبلیمو و نمک و فلفل را مخلوط می کنیم . و مقداری از آن را داخل شکم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم.
ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت 15 دقیقه با حرارت 400 درجه و سپس 15 دقیقه هم با حرارت 350 درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری که ماهی زیاد خشک نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.
-
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۰:۱۹
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/272880/