تنها یک ساعت با خوشمزه ترین آش یزدی فاصله دارید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / در این مطلب با طرز تهیه آش شولی آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
اسفناج500 گرم
شوید500 گرم
چغندر بزرگ2 عدد
عدس1/2 لیوان
آرد گندم1 لیوان
پیاز متوسط2 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
باقلا پوست گرفته شده1/4 لیوان
چطور بپزم:
ابتدا چغندر را پوست کنده یکی از آنهارا رنده کرده و دیگری را مکعبی خورد می کنیم با مقداری آب می گذاریم روی شعله تا نیم پز شود بعد از نیم پز شدن، عدس و سبزی خوردشده و باقلا را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا بپزد
در این فاصله پیاز داغ را درست کرده و به آن فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم در آخر نعنا را به پیاز داغ اضافه و بلافاصله خاموش می کنیم .
به آرد حدود 4 لیوان آب اضافه کرده و سپس کاملا آن ها را باهم مخلوط می کنیم تایک دست شودوگلوله گلوله نباشد بعد از پختن سبزیجات آرد مخلوط با آب را کم کم به شولی در حال جوشیدن می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد ته نگیرد و خامی آن گرفته شود
اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه می کنیم تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود سپس پیاز داغ و سرکه را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.لازم به ذکر است که به عنوان چاشنی می توان به آن کمی شکر اضافه کرد مقدار سرکه و شکرسلیقه ای است
-
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱:۲۳
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/272532/