سوپ و آش/ سوپ برنج و بوقلمون، برای رشد کودکان مدرسه ای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
کره - 30 گرم
برنج - 150گرم
خامه - 220 میلی لیتر
نخود فرنگی - 150گرم
قارچ– 65 گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
عصاره مرغ - یک لیتر
جعفری – 3 قاشق غذاخوری
هویج- یک عدد
سیر- 2حبه
بوقلمون – 450 گرم
کرفس - 3ساقه
چطور بپزم:
یک تابه دسته دار یا قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گاز بگذارید. بعد کره را به قابلمه اضافه و صبر کنید تا آب شود.
حواستان باشد که کره نسوزد و فقط حالت کف آلودی داشته باشد. قارچ ها را تمیز بشویید و داخل آبکش مناسبی قرار دهید تا آب اضافه آن کشیده شود و بعد با دستمال حوله ای پاک کنید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید. کرفس ها را تمیز بشویید و برگ هایش را جدا و ساقه اش را به قطعات درشت تقسیم کنید. پیاز ها را نیز به صورت نگینی خرد و هویج ها را بعد از شستن از وسط نصف کنید. سیر ها را پوست کنید. وقتی کره داغ شد، قارچ ها و پیازهای خلالی شده را به آن اضافه کنید. حدود 3-2 دقیقه زمان لازم است تا قارچ ها و پیاز ها نرم شود و حالت مات به خود بگیرد. این نکته را توجه کنید که شعله زیر تابه باید زیاد باشد تا قارچ ها بدون این که آب بیندازد سرخ شود.
باقی مانده سبزیجات و تکه های بوقلمون خام یا پخته شده را داخل قابلمه بریزید و به آن آب بیفزایید تا روی سبزیجات و بوقلمون را بپوشاند. عصاره مرغ و نمک را به مواد اضافه کنید. برنج را قبل از مخلوط کردن چندبار بشویید و آبش را خالی کنید. بعد از اینکه سبزیجات نیم پز شد برنج شسته شده را اضافه کنید و منتظر بمانید تا برنج نرم شود و بپزد. در قابلمه را ببندید و زیر شعله را زیاد کنید. وقتی سوپ به جوش آمد زیر آن را کم کنید و در قابلمه را بردارید تا آهسته پخته شود. بعد از 30 دقیقه قارچ سرخ شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. وقتی کمی آب سوپ کشیده شد و جا افتاد آن را بچشید. اگر نمک و فلفل آن کم بود به آن نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. اگر دوست دارید سوپ تان حالت خامه ای و سفید رنگ داشته باشد به آن خامه اضافه کنید.
-
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۶:۲۴
-
۴۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/271590/