غذای اصلی/ شوید پلو را با مرغ زعفرانی سرو کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - یامی شف / شوید پلو با مرغ زعفرانی یک غذای سنتی ایرانی که می توانید با چند غذای جانبی مختلف آن را سرو کنید. این غذای خوشمزه با زعفران طلایی تهیه شده در کشورهای مختلف طرفدارن زیادی پیدا کرده است.
فقط یک ادویه وجود دارد که می تواند غذا را به طلا تبدیل کند: زعفران.
کمی زعفران طعم و رنگ هر غذایی را درخشان می کند مرغ با زعفران مانند آفتاب در بشقاب می درخشد. ران مرغ آبدار که در سس زعفران، پیاز خرد شده خوابانده شده و یک غذای ساده اما پر از طعم را آماده ساخته است.
مرغ به روش های مختلفی طبخ می شود مانند: زرشک پلو و مرغ(با سس گوجه فرنگی) ، مرغ با رب انار، فیله مرغ با آرد سوخاری، فیله مرغ زعفرانی و…
برای تهیه این دستور پخت، ران مرغ را در یک قابلمه سرخ کرده تا پوست آن طلایی شود.
در یک قابلمه مقداری روغن زیتون را گرم کرده و پیاز و فلفل ها را افزوده ادویه و ران مرغ اضافه کنید.
آب ریخته و حدود 40 دقیقه بپزید تا مرغ کاملاً پخته شود.
از قبل مرغ را با زعفران بپوشانید در آخر، کمی زعفران دمکرده اضافه کرده و ده دقیقه دیگر بپزید.
مرغ زعفرانی را با چه برنجی سرو کنم؟
این مرغ را در کنار شوید پلو با نخود فرنگی، ته چین، برنج دمی با ته دیگ زعفرانی سرو کنید.
چی لازم دارم:
ران مرغ 4 عدد
نمک 1 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده 1/3 لیوان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ (ریز خرد شده) 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
زردچوبه 1/2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان
چطور بپزم:
مرغ را خشک کنید و از هر دو طرف نمک بپاشید.
دو طرف مرغ را با زعفران طلایی کنید.
در قایلمه کمی روغن ریخته و مرغ را از هر طرف برای هشت دقیقه سرخ کنید.
در قابلمه دوم کمی روغن زیتون ریخته، فلفل و پیاز را افزوده و برای 2 دقیقه تفت دهید.
ادویه ها را افزوده و تکه های مرغ را در قابلمه قرار دهید آب را اضافه کرده ابتدا حرارت را زیاد و پس از جوشیدن کم کنید.
مرغ را به مدت 40 دقیقه بپزید.
بقیه زعفران را اضافه کنید. 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا مرغ کاملاً پخته شود.
با برنج ایرانی یا همان شوید و برنج نخود سبز سرو کنید.
-
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۸:۴۸
-
۷۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/258393/