ساندویچ خوراک قلوه مخصوص سنتی پسندان!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / مواد خوراک قلوه:
قلوه: 1 کیلوگرم
زیره: 1 قاشق چایخوری
آرد: 2 لیوان
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
😍مواد داخل لقمه:
گوجه فرنگی: 1 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
لیموترش: 1/4 لیموترش
سماق: 3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تازهی تند: 2 عدد (اختیاری)
پیاز: 1 عدد
جعفری تازه خرد شده: به مقدار دلخواه
نعناع تازه خرد شده: به مقدار دلخواه
😍مواد سس روی نان:
نان لواش: به تعداد لازم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز خشک: 3 قاشق
چایخوری
پودر آویشن: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
قلوهها را تمیز کرده و چربی و لایهی نازک روی قلوه ها را پاک کنید قلوهها را پس از شستن خرد کرده و در ظرف مناسبی بریزید سپس آرد را اضافه کرده و خوب تکه های قلوه را در آرد بغلتانید تا کاملا به آرد آغشته شود. روغن مایع را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ی اجاق قرار دهید تا کاملا داغ شود سپس تکه های قلوهی آغشته به آرد را به مدت 10 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید سپس قلوه های سرخ شده را از روغن خارج کرده و در صافی بریزید تا روغن اضافهی آن گرفته شود سپس آن را در ظرفی ریخته و نمک، پودر زیره و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا آماده کردن بقیهی مواد بماند تا ادویه ها به خورد قلوه برود. برای تهیهی سالاد ساندویچ، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل قرمز تند تازه، جعفری و نعناع تازهی خرد شده را در ظرفی ریخته و روغن زیتون، نمک، سماق و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. برای آماده کردن نون لواش ساندویچ، روغن زیتون، پودر آویشن و پودر فلفل قرمز خشک را با هم مخلوط کرده و هر دو طرف نان را کاملا به سس آغشته کرده و دو طرف نان را در تابهی داغ قرار دهید تا داغ شود و سس به خورد نان برود و از خوراک قلوه و سالاد سبزیجات لای نان ریخته و لقمه کنید.
نوش جان
-
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵:۴۷
-
۴۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/258226/