عصرانه/ باقلوای گردو و دارچین را به شکل میگو درست کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله پزشکین / امروز قصد داریم یک باقلوای خیلی خوشمزه به شکل میگو را اموزش دهیم. کودکان خیلی این باقلوا را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند. این باقلوا بسیار ساده و راحت میباشد.امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید.
مواد لازم:
زرده تخممرغ: 2عدد
شیر: یکدوم پیمانه
مارگارین: 80 گرم
روغن جامد: 2 قاشق سوپخوری
بکینگپودر: یک قاشق چایخوری
آرد: حدود 450 گرم
کره یا مارگارین برای روی باقلوا: 100 گرم
پودر گردو: 150 گرم
پودر شکر: 100 گرم
دارچین: 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت:
شکر: یک لیوان
آب: یکدوم لیوان
چوب دارچین: چند شاخه
طرز تهیه:
ابتدا مارگارین را آب کرده و با تخممرغ، شیر و بیکینگپودر در یک ظرف گود با همزن دستی، مخلوط میکنیم. آرد را کمکم اضافه کرده و تا خمیر به دست میآید آنقدر آن را هم میزنیم تا به دست نچسبد. خمیر را به 20 تا 30 گلوله مساوی تقسیم میکنیم و اجازه میدهیم یک یا 2 ساعت استراحت کند. هر گلوله را خیلی نازک پهن کرده و به تعدادی که میتوانیم به شکل مثلثهای متساویالساقین برش میدهیم، به شکلی که مثلثهای بلند و کشیده و بهاندازه تقریبی کف دست داشته باشیم. روی خمیرهای مثلثی را مخلوط پودر گردو و شکر و دارچین میپاشیم و از طرف یک ضلع شروع به لولهکردن خمیر میکنیم. لولههای حاصل را از 2 طرف کمی به داخل جمع میکنیم تا حالت نعلی شکل پیدا کند. باقلواهای آماده شده را داخل سینی چیده، روی آنها را کره ذوبشده میریزیم و به مدت 20 دقیقه در پنجره وسط که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرمکردهایم میپزیم، پس از اینکه از فر خارج کردیم، روی آنها شربت قند ریخته و با پسته تزئین میکنیم.
برای آمادهکردن شربت کافی است آب و شکر را با چوب دارچین جوشانده و اجازه دهیم تا قوام آید و سپس کنار بگذاریم تا سرد شود. بهتر است برای اینکار باقلوا داغ و شربت خنک باشد.
-
جمعه ۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۵:۰۴
-
۵۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/257858/