شیرینی ها/ دونات خوشمزه کرم دار خانگی!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / براتون دستور یک دونات خوشمزه که وسط دونات یک کرم خوشمزه داره البته بگم که این دونات رو وقتی درست کردید وکرم میانی رو گذاشتید وقتی چند ساعت میمونه خیلی بهتر میشه
مواد لازم برای عمل اومدن خمیر مایه
نصف پیمانه آب مستقیم از شیر آب استفاده کنید
نصف ق غ شکر ریخته و نصف ق غ خمیر مایه روش پاشیده ی هم کوچیک میزنیم میزاریم 4 دیقه اگه عمل اومد وروش پر ازحباب شد یعنی خمیر مایتون سالم هست والا اگر پف نکرد وحباب دار نشد بهتر استفاده نکنید از این خمیر مایه
در ظرف جداگانه: یک و نیم پیمانه شیر
6 ق غ شکر
2 ق غ روغن مایع
2 ق غ کره نرم به دمای محیط رسیده
هم شیر هم کره هم دمای اتاق باشن که بریده نشن وقتی تخم مرغ اضافه میشه
2عدد تخم مرغ به دمای اتاق رسیده با همزن میزنیم و خمیر مایه عمل اومده و کمی نمک و کمی وانیل رو اضافه میکنیم وشکر شیر روعن مایع وکره رو هم اضافه میکنیم کم کم شروع میکنیم به اضافه کردن آرد تا جایی که بدست نچسبه ریختن آردکاملا مهم هس که اگه یهویی و بیشتر اضافه بشه امکان این که پیراشکی لایه لایه بشه و خمیرش سفت بشه هست پس راهکارش اینه
🔴 آرد رو در چند مرحله افزوده با قاشق هم میزنیم تا جایی که دیگه حرکت دادن قاشق برامون سخت بشه و خمیر سفت شده باشه اینجا دیگه قاشق رو کنار میزاریم دستمونو به آرد میزنیم و هم میزنیم تا جایی که دیگه به دستمون نچسبه حدودا 6 پیمانه آرد میبره خمیرمون نباید خیلی سفت باشه باید لطیف باشه ولی چسبنده نباشه در ریختن آرد عجله نکنیدخمیر رو داخل ظرفمون که کمی آرد پاشیدیم به مدت 1 ساعت تو محیط آشپزخونه دور از گرما روشو پوشونده میزاریم استراحت کنه (عمل بیاد و حدودا حجمش دو برابر بشه) 🔴گرما علت ترشیده شدنش هس زیاد عمل میاد و پیراشکیها حین سرخ کردن پاره میشن و ترک میخورن🔴بعد از استراحت پف خمیر رو گرفته و ی کم ، خیلی کوچولو ورز میدیم
به ضخامت 1سانت خمیر رو قالب میزنیم (قالب دونات رو لوازم قنادی ها دارند وبهترین گزینه است وبهتره از لیوان واینطور چیزها استفاده نکنید چون قالب دونات تمام دونات هاتون رو یک اندازه در میاره وچون سوراخ وسط قالب دونات دقیقا در مرکز دایره هست دونات یکنواخت تر سرخ میشن
🔴نکات سرخ کردن و پف خمیر🔴
تا خمیری سرخ نشده و از روغن برنداشتین دومی رو نندازین
وقتی خمیر رو انداختین شروع کنین قاشق قاشق ریختن روغن به روی خمیر وقتی روغن داغ روی خمیر ریخته میشه خمیرتون داخل روغن پف میکنه
تا ی طرفش طلایی نشده برش نگردونین
بعد از این که هر دو طرف طلایی شد از روغن جدا کرده داخل صافی میزاریم که روغن اضافیش بره وسرد بشه وبعد که کاملا خنک شد دونات ها رو برش زده وکرم رو بین دولایه میزاریم
موا لازم برای درست کردن کرم میانی دونات
1 و نیم تا 2 پیمانه شکر
نصف پیمانه نشاسته گل
2 لیوان آب یا شیر
کمی وانیل
2 ق غ کره
رو میزاریم رو شعله ملایم مدام هم میزنیم تا گوله نشه وقتی جوش اومد و عین فرنی به قوام رسید خاموش کرده اجازه میدیم تا کاملا خنک بشه داخل پیراشکیهای خنک قرار میدیم
هر دو خنک باشن یعنی هم میراشک وهم کرم که پیراشکی خیس و خمیری نشه
سعی کنین روشعله ملایم با صبر و حوصله انجام بدین تابوی خامی نشاسته بره
به جز وانیل از طعم دهنده دیگه ای در پیراشکی سنتی و بازاری استفاده نمیکنند ولی سما مختارید به سلیقه خودتون از هر اسانسی دوست دارید استفاده کنید
این پیراشکی رو با انواع مغزی هامیشه نوش جان کرد میشه با نوتلا هم میل کنید
من برای لایه روی پیراشکی از شکلات سفید وشیری استفاده کردم شکلات رو بن ماری کردم برای هر 100 گرم شکلات خدود یک ق غ روغن مایع بریزید وبزارید روی حرارت غیر مستقبم
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
منبع صفحه brochen.kuchen
-
يکشنبه ۲۹ دي ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۷:۱۱
-
۴۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/255481/