غذای ملل/ کباب یونانی، طعمی که فراموش نخواهید کرد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کافه ایرونی / مواد لازم کباب یونانی:
گوشت فیله پاک کرده 1 کیلوگرم
فلفل سبز دلمه 2 تا 3 عدد
پیاز متوسط 2 تا 3 عدد
کره 100 گرم
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز پخت:
در طرز تهیه کباب یونانی ابتدا گوشت را به طول انگشت به یک اندازه می بریم و بعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت می نماییم( بسته به قطر فیله است ) بطور کلی این کباب باید تقریبا به قطر 2 انگشت باشد یکی از پیاز ها را رنده کرده آب آنرا با 2 قاشق روغن زیتون یا مایع و کمی فلفل مخلوط می نماییم و گوشت را چند ساعت در این سس می خوابانیم (در صورت نداشتن فرصت کافیست گوشت را با این سس مخلوط کنیم بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز به سیخ می کشیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخها می پاشیم بهتر است کباب را به سیخهایی که دسته های قشنگی دارد بکشیم و بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرار دهیم و کمی کره روی کبابها بگذاریم.
-
جمعه ۲۷ دي ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۸:۵۴
-
۵۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/254901/