قزل آلای نمکی، روش متفاوتی برای سرو ماهی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / طریقه طبخ به این صورت هست که به نمک سفیده تخم مرغ و کمی آب اضافه می کنند و ماهی رو داخل آن قرار می دهند و داخل فر یا آتیش می پزند.
نمک آب ماهی رو جذب می کنه و نمی زاره آب خارج بشه به همین دلیل ماهی می پزه بدون اینکه حالت خشک پیدا کنه.
-
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۹:۰۲
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/253490/