صبحانه/ دستور تهیه پاناکوتای خرما
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - هفت گنج / چی لازم دارم:
خرما بدون پوست وهسته 10 عدد
خامه صبحانه 1 بسته یا معادل 200 گرم
شیر 2 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید .
پوست و هسته خرما را جدا کرده و با بقیه شیر کاملا میکس کنید.
بعد پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید.
مایه را روی حرارت قرار داده تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
و در قالب ریخته و در یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت قرار دهید تا ببندد.
-
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۱:۱۹
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/253147/