بال مرغ تند و پرادویه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / زمان تهیه: 40 دقیقه
زمان استراحت: 60 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
تعداد: 6 نفر
مواد لازم
برای چاشنی
یک قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
دو قاشق چایخوری فلفل هندی
دو قاشق چایخوری ادویه مرغ
یک قاشق چایخوری فلفل لیمویی
فلفل سیاه
برای بال
1400 گرم بال مرغ
دو عدد تخم مرغ درشت
دو قاشق غذاخوری سس فلفل
یک قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری فلفل هندی
فلفل سیاه
دو پیمانه آرد کامل
روغن سرخ کردنی
برای سس
یک پیمانه خامه ترش
دو قاشق غذاخوری ترب کوهی
¼ پیمانه سس چیلی
نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. برای تهیه چاشنی، همه مواد چاشنی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری از آن را در کاسهای دیگر جداگانه نگهدارید.
2. به بالها نمک و فلفل سیاه بزنید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
3. تخم مرغ، سس فلفل، پرک فلفل قرمز، فلفل هندی، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. آرد را در یک کاسه عمیق بریزید.
4. در یک تابه عمیق، حدود 3 سانتیمتر روغن گیاهی بریزید و آن را داغ کنید. بالها را داخل مخلوط تخم مرغ فرو کنید، سپس داخل آرد بغلتانید و سپس داخل روغن داخل بگذارید. 8 تا 10 دقیقه هر کدام از بالها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. بالها را از روغن خارج و روی دستمال حولهای قرار دهید.
5. برای تهیه سس، خامه ترش، ترب کوهی، سس چیلی، فلفل هندی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. بال را با این سس تند و آتشین سرو کنید.
-
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰:۵۷
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/252806/