ته چین قارچ و بادمجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم
برنج =3 پیمانه
پیاز سرخ شده =نصف پیمانه
قارچ =150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
زرده تخم مرغ =3 عدد
بادمجان =3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافی آن در یک صافی گرفته شود)
ماست=1 پیمانه( می توان در همه موارد بالا ، از پیمانه پلوپز استفاده کرد)
روغن مایع=نصف پیمانه
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن اضافی برای سرخ کردن مواد به اندازه کافی
طرز تهیه
برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا" زنده بر می داریم.
زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه می کنیم
سپس 3 قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد.
حدودا" یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم ؛ این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد .
ته قابلمه تفلون را چرب می کنیم ( 2 قاشق غذا خوری ) از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا" صاف می کنیم و فشار می دهیم.
قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت 40 دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا" پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.
-
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۹:۰۹
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/252747/