بال با طعم سیر و کره
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان استراحت: 60 دقیقه
زمان: پخت: 50 دقیقه
تعداد: 6 نفر
مواد لازم
12 عدد بال مرغ
6 قاشق غذاخوری کره (85 گرم)
یک حبه سیر رنده شده
¼ پیمانه سس فلفل
نمک یددار
طرز تهیه
1. یک قابلمه کوچک را بردارید و حدود 3 سانتی متر آب داخل آن بریزید، یک سبد فلزی روی آن بگذارید و روی حرارت قرار دهید. در قابلمه را بگذارید تا آب بجوشد.
2. نوک بالها را جدا کنید و آنها را تمیز بشویید و خشک کنید. همه آنها را داخل سبد روی قابلمه بریزید، شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید بخارپز شوند. سپس بالها را از داخل سبد خارج و آنها را روی دستمال حولهای خشک کنید. سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
3. فر را بادمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. بالها را به مدت 20 دقیقه روی توری فر بپزید تا طلایی شوند. بالها را برگردانید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید تا بالها کاملا طلایی و برشته شوند.
4. در یک کاسه بزرگ، کره، نمک و سیر را با هم مخلوط کنید و بالها را پس از پخت، داخل این مواد بغلتانید و گرم سرو کنید.
-
شنبه ۲۱ دي ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۸:۳۱
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/252663/