صبحانه/ دیپ لبو، پیشنهاد پاییزی و خاص امروز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتاب کاله / دیپ لبو میتواند به عنوان یک هله هوله سالم و فصلی یا در کنار غذاها به عنوان چاشنی سرو شده و سفره غذا را رنگینتر کند. برای تهیه این دیپ کافی است چغندرها را بپزید و با بقیه مواد که شامل نخود، سیر، فندق و جعفری است داخل مخلوطکن مخلوط کنید. با طرز تهیه دیپ لبو همراه ما باشید.
چی لازم دارم:
چغندر قرمز بدون خرد شده نیم کیلوگرم
نمک یک و نیم قاشق غذاخوری
فندق یک فنجان
سیر سه حبه
جعفری خرد شده نصف فنجان
روغن زیتون نصف فنجان
آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
شربت افرا خالص یک قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
برای تهیه کردن این دیپ ساده، یک قابلمه را پر از آب کنید و یکونیم قاشق چایخوری نمک داخل آب بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید تا لبو بپزد. حدود 45 تا 60 دقیقه زمان کافی است تا لبوها کاملا بپزند.
بعد از این که لبوها کاملا پختند، آنها را داخل یک کاسه آب یخ قرار دهید تا خنک شوند و پوستشان به راحتی جدا شود. سپس آنها را پوست بگیرید و به صورت درشت خرد کنید و کنار بگذارید.
سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید و فندقها را به حدود 8 تا 10 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا قهوهای رنگ شوند. بهتر است آنها را برگردانید تا دو طرفشان قهوهای شود. سپس سینی فر را بیرون بیاورید تا فندقها خنک شوند.
حالا فندقها و چغندرهای خرد شده را داخل مخلوطکن بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس حبههای سیر، جعفری، روغن و سیروپ افرا و مقدار کمی نمک داخل مخلوطکن بریزید. مواد را مخلوط کنید تا زمانی که نرم و یکدست شوند. دیپ لبو آماده است. نوش جان!
علاوه بر دیپ لبو که طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دادیم، حمص لبو هم یک پیشنهاد جذاب برای پیش غذا میتواند باشد.
-
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۹:۵۷
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/239144/