کیک سیب بدون فر در ماهیتابه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / مواد لازم:
سیب: 3 عدد
آرد: 2 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
روغن مایع: 1/2 پیمانه
ماست: 1/2 پیمانه
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
پودردارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکر، وانیل و تخم مرغ ها را انقدر هم می زنیم تا شکر حل شود، ماست و روغن مایع را اضافه کرده و هم می زنیم.
بکینگ پودر و با آرد مخلوط می کنیم و کم کم به مایه کیک اضافه کرده و هم می زنیم.
سیب ها را پوست کنده و به صورت نازک برش می دیم و با مقداری پودردارچین آغشته می کنیم.
تابه را با مقداری روغن چرب می کنیم و کاغذ روغنی را کف تابه قرار می دیم.
مایه کیک را داخل تابه ریخته و سیب ها را روی مایه کیک به آرامی قرار می دیم و مقداری پودردارچین روی مایه کیک و سیب ها می ریزیم.
درب تابه را بسته و تابه را روی حرارت ملایم همراه با شعله پخش کن قرار می دیم.
کیک ما بعد از سی دقیقه آماده هست.
نوش جان 😄😍
نکات:
آرد را قبل از استفاده، سه بار الک کنید.
واشر دور تابه دوطرفه را قبل از استفاده دربیاورید.
به جای تابه دوطرفه، از تابه درب دار همراه با دم کنی می توانید استفاده کنید.
یا کیک در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 40 دقیقه بپزید.
بعد از سی دقیقه و پخت کیک می توانید تابه دو طرفه را برگردانده، پنج دقیقه دیگر روی شعله نگه دارید تا طرف دیگر هم کمی طلایی شود.
حین پخت کیک به هیچ عنوان درب تابه را باز نکنید.
برای چک کردن پخت کیک از خلال دندان استفاده کنید درصورت تمیز بودن خلال دندان پخت کیک کامل شده است.
-
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۷:۵۴
-
۳۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/239110/