آموزش تهیه راویولى پنیر و اسفناج
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم
پنیر موتزارلا: 200 گرم رنده شده
پودر پنیر پارمسان: 50 گرم
اسفناج پخته: 200 گرم ساطوری
جعفری: یک قاشق غذاخوری ساطوری
تخممرغ: 2 عدد
جوز هندی: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
اسفناج را درون آبکش و با دست فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
مانند دستورهای قبلی راویولی را بسته و در آب نمک جوشان بپزید، با برگ جعفری، ریحان و سسکچاپ سرو کنید.
-
شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۶:۵۳
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/235614/