طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - پارس ناز/ در این بخش با طرز تهیه آبگوشت مجلسی آشنا میشویم. آبگوشت یک غذای تاریخی و پرطرفدار می باشد کـه پخت صحیح آن نیازمند تجربه فراوان اسـت. آبگوشت و نان سنگک بهترین گزینه برای مهمانی ها و دورهمی ها دراین روزهای سرد پاییزی می باشد، این غذای لذیذ و محبوب برای هر فصل دستور پخت های مختلفی دارد
آبگوشت رسمی
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
= گوشت گوسفند 600 گرم خرد کرده
= دنبه 100 گرم = پیاز متوسط یک شماره، چهار قاچ شده
= نخود و لوبیا سفید 150 گرم، خیسانده
= گوجه فرنگی و سیب زمینی متوسط هر کدام دو شماره
= لیمو امانی 2 شماره خیس کرده
= زردچوبه یک قاشق چایخوری
= رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
نخستین مرحله تهیه غذا را می توانید بـه دو روش انجام دهید:
1. در روش اول گوشت، دنبه و پیاز را دریک قاشق غذاخوری روغن مایع 3-2 دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و حبوبات را اضافه کرده و بـه اندازه ای آب جوش بریزید کـه روی مواد رابه اندازه یک بند انگشت بگیرد. پس از آنکه غذا مجددا بـه جوش آمد. روی شعله ملایم و با در بسته 4-3 ساعت بپزید تا مواد کاملا پخته و نرم شود.
دریک ساعت آخر رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، گوجه فرنگی و لیمو امانی را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. هنگام سرو، آب آبگوشت را در 4 کاسه بریزید. دنبه را کوبیده و بین کاسه ها تقسیم کنید و روی هر کدام کمی دارچین بریزید. استخوان گوشت و تخم های لیمو امانی را جدا کرده و همراه حبوبات، نصف پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی آن قدر بگوبید تا مواد له شده و بـه گوشتکوب بچسبد.
2. در روش دوم گوشت، دنبه، حبوبات، پیاز و زردچوبه را 20 دقیقه روی شعله زیاد بجوشانید و کف گوشت را بگیرید. سپس شعله را کم کرده و ادامه پخت رابه روش قبلی انجام دهید.
-
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۴:۰۸
-
۳۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/234877/