آریا بانو

آخرين مطالب

وزیر بهداشت: سال سختی را می‌گذرانیم اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس / وزیر بهداشت گفت: با توجه به تحریم‌ها، سال بسیار سختی را می‌گذرانیم و تهیه دارو، تجهیزات پزشکی و رسیدگی به بیماران به ویژه بیماران خاص و صعب العلاج، کار فوق‌العاده طاقت فرسایی است.
سعید نمکی وزیر بهداشت روز گذشته اظهار داشت: وقتی به وزارت بهداشت آمدم، اولین گامی که برداشتم، احیای آرمان‌های انقلاب اسلامی بود و اولین کاری که در این وزارتخانه کردیم، شفاف سازی و کوتاه کردن دست برخی از دست اندازان به بیت‌المال در مجموعه‌هایی مانند سازمان غذا و دارو، هیأت امنای ارزی و مجموعه‌های دانشگاهی از جمله در پذیرش دانشجویان خارج از کشور و جابجایی برخی دانشجویان به جای برخی فرزندان روستایی و کارگرزاده بود.
وی افزود: اگر فرزند خانواده‌ای مرفه در کشور، استعداد و پتانسیل درس خواندن را داشته باشد، جا را برای او تنگ نمی‌کنیم اما جای فرزند تهیدستی را با یک فرد دیگر صرفا به دلیل داشتن سرمایه و پول و رانت عوض کردن، ظلم فاحشی به نظام آموزشی کشور بود.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در مدت حدود یک سال گذشته، تلاش‌های زیادی در راستای شفافیت و مبارزه با فساد کردیم که البته شیطنت‌ها و فتنه‌هایی بود اما توانستیم از اکثر موانع عبور کنیم و این مبارزه با فساد، وقت و انرژی زیادی از ما گرفت و با توجه به تحریم‌های ناجوانمردانه، سال بسیار سختی را می‌گذرانیم و تهیه دارو، تجهیزات پزشکی و رسیدگی به بیماران به ویژه بیماران خاص و صعب العلاج، کار فوق العاده طاقت فرسایی است.
نمکی اضافه کرد: برای تامین دارو و تجهیزات در شرایط سخت کنونی، قرارگاهی را در سازمان غذا و دارو تشکیل دادیم تا به دشمنان خودمان ثابت کنیم که در مقابل فشارها زانو نخواهیم زد و امروز علیرغم فشارهای تحریم در خصوص تامین دارو و تجهیزات پزشکی، میزان کمبودهای دارویی در کشور، حداکثر یک سوم سال قبل در چنین روزی است.
وی تاکید کرد: با توجه به توصیه‌ها و تاکیدات مقام معظم رهبری که امسال سال تولید، حمایت از تولید داخلی و رونق تولید است، خوشبختانه به خوبی در مقابل واردات دارو و تجهیزات پزشکی که مشابه تولید داخلی داشت، ایستادگی کردیم و در این زمینه تمام تلاش مان را کردیم تا مواردی که مشابه داخلی دارند، به کشور وارد نشوند و به وارد کنندگان کمک کنیم تا در تولید داروهایی که به کشور وارد می شوند، به خودکفایی برسیم.
وزیر بهداشت افزود: اداره امور جاری کشور بسیار سخت است اما با لطف خدا و حرمت خون شهدا و دعای خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، این ایام هم خواهد گذشت و تا زمانی که اینها را داریم، غصه هیچ شکستی نداریم و تا زمانی که دعای نیمه شب یک جانباز قطع نخاعی و آه شبانه روز یک مادر یا پدر شهید در کشور وجود دارد، جمهوری اسلامی به پیشرفت خواهد رسید.
نمکی ضمن تاکید بر اهمیت زنده ماندن جنبش دانشجویی، گفت: امروز در کشور به اندازه‌ای که به ابوذرها در کشور نیاز داریم، به مالک اشترها نیاز نداریم. امروز یکی از رسالت‌های دلسوزان نظام و انقلاب این است که ابوذر وار از آرمان‌های انقلاب، دفاع کنند.
وی تصریح کرد: زمانی رسالت ما، دفاع از مرزهای جغرافیایی کشور بود و افراد زیادی در این راه به شهادت رسیدند اما امروز باید از مرزهای پاکیزگی و عزت این نظام دفاع کنیم و حتی شهید نیز بدهیم و شرایط به قدری حساس است که انتظار ما از دانشگاه‌ها، حرکت به سمت خودکفایی در کشور است.
وزیر بهداشت تصریح کرد: با وجود شرکت‌های دانش بنیان باید در زمینه تولید محصولاتی که وابسته به خارج از کشور هستیم، خودکفا شویم و باید به دنیا نشان دهیم که ما ملتی نیستیم که با فشار و تحریم، عقب نشینی کنیم و در وزارت بهداشت آمادگی داریم تا به دانشجویان، محققان، فناوران و عالمان کمک کنیم تا در راستای خودکفایی کشور، گام های موثری بردارند.
همچنین وزیر بهداشت در پیامی روز 12 آذر مصادف با 3 دسامبر را به عنوان روز جهانی افراد دارای ناتوانی گرامی داشت.
در این پیام آمده است: ایرانیان هر ساله همگام با سایر کشورها روز 12 آذر مصادف با 3 دسامبر را به عنوان روز جهانی افراد دارای ناتوانی گرامی می‌دارند. یکی از مهمترین دلایل این توجه، افزایش درک جامعه نسبت به مسائل مرتبط با ناتوانی و معلولیت و بسیج عمومی همگان در جهت حمایت از عزت، احقاق حقوق برابر و افزایش رفاه اجتماعی افراد دارای معلولیت است.
در سال‌های گذشته با توجه به گسترش بیماری‌های غیر واگیر، افزایش امید به زندگی و تغییرات در سبک زندگی و سالمند شدن جمعیت، گسترش خدمات توانبخشی یک ضرورت در نظام سلامت است. به همین دلیل در برنامه‌های پیشنهادی اینجانب به مجلس محترم نیز به تفضیل در این خصوص به آن پرداخته شده و ارائه خدمات توانبخشی به خصوص توانبخشی پزشکی با پوشش فراگیر به عنوان یکی از اولویت‌های مهم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مورد تاکید قرار گرفته است.
در همین راستا طی سال‎های اخیر، برای ارائه خدمات گوناگون در سطوح مختلف پیشگیری، درمان و درمان‌های تخصصی، برنامه‎ریزی‎های متعددی انجام داده و از سوی کارشناسان و مجریان، تلاش‌های فراوانی صورت گرفته است.
البته نتایج این تلاش‎ها هنوز به حد کفایت نرسیده و بین وضعیت مطلوب و موجود فاصله بسیاری وجود دارد؛ لذا برای حرکت سریع‎تر در این مسیر، ضروری است خدمات توانبخشی در تمامی سطوح نظام سلامت به خصوص آموزش همگانی تسری پیدا کند و با برقراری پیوندی مستحکم میان برنامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با سایر وزارتخانه‎ها و دستگاه‎های دولتی و غیردولتی مرتبط، در قالب یک عزم ملی، خدمات این حوزه گسترش یابد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/233117/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها

برای داشتن هدف مناسب، این 4 نکته رو رعایت کنید

7 خصوصیت زنان موفق

چگونه از دست افراد مسموم در زندگی خلاص شویم؟

چگونه استرس شدید را کنترل کنیم؟

چرا همیشه در حالت بی حوصلگی و بد اخلاق هستید؟+8 دلیل پزشکی

اوتیسم در چه افرادی خطرناک می‌شود؟

خط قرمزهای روابط دختران و پسران در دوران دانشجویی

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه

چطور در شرایط بحران مانند زلزله استرس خود را کاهش دهیم؟

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران

افسردگی را با این ترکیب ساده گیاهی درمان کنید

بازی طولانی کامپیوتری نشانه بیماری روانی جدی!

غذاهای ضد استرس که باید به رژیم غذایی تان اضافه کنید

نشانه‌های هوش هیجانی بالا چیست؟

راه‌های متفاوت برای تقویت حافظه

بلوغ زودهنگام دختران با خطر مشکلات روانی مرتبط است

چگونه با یک روز بد کاری کنار بیاییم؟

درمان افسردگی در کودکی زمینه ساز سلامت روان در بزرگسالی

مراقب این اشتباهات در اوایل کار جدیدتان باشید

دلیل ایجاد افسردگی زمستانی را بشناسید

اگر کسی روی اعصابمان راه رفت، چه کنیم؟

استرس چگونه ما را بیمار می‌کند؟

خبر بد قدرت تفکر منطقی را از انسان می‌گیرد

هفت ویژگی‌ افرادی که ذهن قوی دارند