سوپ و آش/ سوپ کاری و سبزیجات گرمتان می کند
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
پیاز متوسط – 2 عدد
روغن زیتون – 3 قاشق غذاخوری
نمک – به مقدار لازم
ادویه کاری – یک تا2 قاشق غذاخوری
آب سبزیجات و مخلوط سبزیجات تازه مثل لوبیا سبز - 5 پیمانه
اسفناج بسته بندی شده – 3 پیمانه
سیر ریز شده – 2 حبه
ساقه کلم بروکلی پوست کنده و خرد شده – یک پیمانه
پیازچه خرد شده – یک پیمانه
گشنیز تازه خرد شده – یک پیمانه
قارچ خرد شده – یک پیمانه
آب لیموی تازه – 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
پیازخرد شده را بادو قاشق غذاخوری روغن در قابلمه ای تفت دهید و یک چهارم قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که پیازها نرم شود و شروع به قهوهای شدن کند.
کاری رابه همراه چهار پیمانه آب سبزیجات بیفزایید و به آرامی بگذارید بخار کند.
چهار پیمانه اسفناج خرد شده را آماده کنید.
باقی مانده اسفناج ها را با آب در مخلوط کن بریزید و پوره کنید .
سیر را در روغن باقی مانده در یک تابه بزرگ بریزید تا زمانی که رایحهاش بلند شود، بعد قارچها را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه بر اثر پخته شدن تبخیر شود و قارچها رنگ بگیرد.
قارچ را به همراه ساقههای بروکلی و پیازچه به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید. اسفناج خرد و پوره شده و گشنیز را در آن مخلوط کنید.
همه مواد را مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید و به مدت کافی بپزید تا اسفناجها نرم شود.
برای قوام بیشتر یک پیمانه دیگر آب سبزیجات و مقداری آب لیمو و نمک اضافه کنید.
-
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۰:۰۰
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/230420/