غذای ملل/ دمی هندی تند، تیز و مقوی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
بال مرغ : هشت عدد
برنج : سه پیمانه
گشنیز ساطوری شده : دو پیمانه
سیر کوبیده شده: سه حبه
پیاز سرخ کرده: یک عدد
زیره سبز : نصف قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای خلال شده: یک پیمانه
کنجد : یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل زردچوبه دارچین: به میزان لازم
زنجبیل روغن: به میزان لازم
چطور بپزم:
پیازداغ را در تابهای ریخته، بالهای مرغ، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس فلفل دلمهای، دارچین و کنجد را افزوده و کنار میگذاریم. برنج را که از قبل خیس کردهایم، درون قابلمه در حال جوش ریخته و آبکش میکنیم.
ته قابلمه روغن ریخته و از مواد بال در آن میریزیم. گشنیز و برنج را روی مواد ریخته، کمی دارچین و زنجبیل افزوده، با روغن و آب دم مینماییم. پس از نیم ساعت غذا حاضر است.
-
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹:۳۳
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/228758/