ذائقه ها/ طرز تهیه نان ذرت تند بدون گلوتن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آلامتو / چی لازم دارم:
200 گرم پولنتا
284 میلی لیتر آب دوغ
25 گرم کره
یک عدد فلفل چیلی تند
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
50 گرم ذرت منجمد
2 عدد تخم مرغ زده شده
چطور بپزم:
به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتاها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است. حرارت را خاموش کنید نیمی از آن را درون کاسه بزرگ بریزید و آب دوغ را به آن بیفزایید. به خوبی ترکیب نمایید و اجازه دهید به مدت دو الی سه ساعت درون آن باقی بماند.
کره را ذوب کنید و فر را با دمای 220 درجه از قبل گرم نمایید. کره و باقی مانده مواد را به ترکیب آب دوغ اضافه کنید.
مواد داخل ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
-
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴:۳۰
-
۴۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/227476/